Все категории
Добавить товар

Ідеальний светр українсько-італійського виробника високоякісного трикотажу folgore milano

296 грн
Описание

Ідеальний светр українсько-італійського виробника високоякісного трикотажу Folgore Milano.
Виріб вільного класичного крою з еластичними манжетами на рукавах і еластичною гумкою по низу виробу. Рельєфна трикотажна гумка по горловині. Виконаний з високоякісної пряжі- вовни мериноса та акрилу.Речі з мериносової вовни можна вважати найбільш теплими. Пряжа з шерсті мериноса м'яка, еластична, шовковиста на дотик, дуже комфортна, вона відмінно гріє і дихає.
Такий светр призначений для вільних та яскравих особистостей, які цінують свій власний стиль та неповторність.Поєднуйте його з джинсами або штанами, щоб отримати простий та легкий образ.

Розмір L.
-довжина 67
-плечі 48
-пог 57
- рукав 65

Склад:
50% вовна
50% акрил

Folgore Milano (Фольгоре Мілано) – українсько-італійський виробник високоякісного трикотажу. Одяг бренду Folgore Milano відрізняється своєю натуральністю. Завдяки тому, що вироби виготовляються за новітніми технологіями з пряжі першого класу, одяг носиться довго і не втрачає своєї форми в процесі експлуатації та прання.Бренд Folgore Milano виробляється в Україні, але з італійського матеріалу та на італійському обладнанні. Таким чином ви отримуєте відмінне співвідношення ціни та якості.
Дизайнери постійно працюють над створенням нових моделей і фасонів, таким чином бренд Folgore Milano завжди йде в ногу з часом, і відповідають останнім тенденціям у світі моди. Кожен сезон нові колекції радують своїх шанувальників, які по праву оцінили якість та дивовижну зручність одягу цього бренду.
Під якістю мається на увазі, що одяг Folgore Milano не линяє, не електризується та не вигоряє на сонці. Еластичний, комфортний та м'який трикотаж ідеально підійде як для холодної погоди, так і для літньої спеки. У той же час поєднання яскравих модних колірних рішень та візерунків завершує і так вельми позитивну характеристику бренду Folgore.
Трикотажний одяг Folgore Milano виробляється виключно з високоякісного кашеміру, льону, бавовни, мериносової вовни, а також віскози. Folgore Milano – це справді не просто хороша якість, а й широкий асортимент. Тут не лише жінки зможуть знайти щось для себе, але і чоловіки, щоб звернути на себе увагу.Великий вибір кардиганів, светрів, джемперів, тенісок та футболок не зможе залишити Вас байдужими.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Хаки
  • Разноцветный
Размер:
  • 40/L/48
Материал:
Акрил Шерсть
Сезон:
Зима Осень Весна

Похожие товары