Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Толстовки чоловічі

750 грн
Описание

Виробник: Украина ТД
Тип одягу: Толстовки

Толстовки чоловічі - зручний одяг не тільки для спортсменів
Саме чоловіча частина населення перших визнала толстовки, як зручний спортивний одяг. Велосипедисти і скейтбордисти відразу оцінили легкість і практичність цього одягу. За ними послідували футболісти і легкоатлети, тренуються в прохолодну пору року. Нарешті, толстовки чоловічі отримали визнання основної маси чоловіків, що віддають перевагу одягатися в спортивному стилі.

Найбільшого поширення даний вид одягу отримав у молоді, в основному, за свій незвичайний вигляд. Досить часто застосовується несиметричний крій, наявність капюшона і бічних кишень. Але головний елемент «незвичайності» - це наявність різних принтів, різко виділяють господаря обновки в компанії однолітків.

Безумовно, толстовки чоловічі досить ефективно зберігають тепло тіла, оскільки основним матеріалом для виготовлення є футер (бавовна з додаванням поліестеру). Такий матеріал, практично, не мнеться, що дозволяє скласти толстовку і заховати в сумку. На відміну від жіночих моделей, чоловіче толстовка може мати не тільки бокові кишені, але і великий накладна кишеня попереду. Саме за це такі моделі отримали назву - «кенгурушки».

Одяг для клубів і дискотек.
В даний час, толстовка перестає бути чисто спортивним одягом. У гардеробі молодої людини обов'язково повинні бути толстовки чоловічі для занять спортом (в тренажерному залі, на вулиці) і «вихідна» толстовка для походів в клуб і на «тусовку» до однолітків. Досить чудово виглядає толстовка з синтетичного флісу з довгим ворсом, як з внутрішнього, так і з зовнішнього боку. В цьому випадку, для нанесення принта використовується вишивка або шелкотрафарет.

Класичною толстовкою називають таку модель, яка одягається «через голову». Така модель зручна для нанесення барвистого принта великого розміру спереду, що віддає перевагу сучасна молодь. Але зусиллями сучасних дизайнерів створені толстовки чоловічі з роз'ємними «блискавками», шнурівками або просто на гудзиках. Такі моделі більш практичні і більш придатні для повсякденного носіння. За бажанням, будь-яка толстовка може бути прикрашена оригінальним принтом.

Купити чоловічі толстовки сьогодні ще простіше.
Пройшли ті часи, коду толстовку можна було побачити лише в спортивному магазині. Сьогодні цей вид одягу є в будь-якому супермаркеті або універмазі. Але чи потрібно поспішати з покупкою або варто вибрати те, що найбільше подобається? На відміну від жінок, чоловіки менше звертають уваги на фасон, але більше - на прикольний принт.

А де можна знайти достаток принтів на різну тематику? Звичайно ж, купити чоловічі толстовки краще в інтернет магазині. Протягом двадцяти хвилин на моніторі домашнього комп'ютера можна переглянути кілька сотень моделей, прикольних написів і картинок. При цьому Вас ніхто не квапить. Вас не бентежить очікує погляд продавця, якому головне небудь продати.

Вам сподобалася одна з толстовок, але не підходить не один принт? Тоді робіть свій ескіз і дзвоніть по вказаному телефону менеджеру інтернет магазина. До

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Чёрный
Размер:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
  • 48/4XL/56
Продавец
david3114513
david3114513
Была

Похожие товары