Все категории
Добавить товар

!! 100% шерсть мериноса тонкий шерстяной лонг термобелье

850 грн
Описание

Груди 63 -70 розтягується
Талія 59 -66
Низ 60 -70
Довжина 71
Рукав від горловини 70 см

Вовна мериноса, меринос (англ. Merino) - порода овець, яку розводять у горах Австралії та Нової Зеландії. Через суворий клімат вовна мериносів має унікальні властивості, які допомагають їм протистояти і дуже низьким зимовим температурам та екстремально-високим літнім.
Такий ефект досягається за рахунок дуже тонких волокон їхньої вовни (п'ять штук рівні по товщині одного людського волосся), які і є їх секретом. Перевага вовни Merino - натуральна, тонка, надзвичайно м'яка вовна, що "дихає" і добре зберігає тепло. Комірчаста структура цього матеріалу дозволяє вбирати вологу до 30% від власної ваги, і відводити її, і, водночас, зігрівати у вологому стані. Тим самим при фізичних навантаженнях шкіра залишається сухою, тепло зберігається, не відбувається охолодження.
Дивовижною властивістю мериносової вовни є її здатність не зберігати в собі запах поту навіть після кількох днів безперервного носіння. Білизна ж із традиційної вовни та із синтетичних матеріалів доводиться прати після кожного використання.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Материал:
Шерсть

Похожие товары