Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Термобілизна чоловіча columbia

1100 грн
Описание

Термобілизна Columbia призначена для щоденного використання в холодну погоду. Найзручніша термобілизна що Ви коли-небудь носили.

Термобілизна Columbia призначена для:

- активного відпочинку
- тренувань, бігу
- повсякденного носіння в холодну та прохолодну погоду (на роботу, в школу або університет)
- гірськолижного туризму
- полювання
- Рибалки

Люди, які ведуть активний спосіб життя, мандрівники, туристи досить довгий час перебувають на свіжому повітрі, будуть раді використовувати костюм термобілизни - адже воно зігріватиме навіть у найнижчу мінусову температуру, не шкодячи при цьому Вашому організму.

Комплект німецького термомобіля Columbia захистить навіть від найстрашнішого холоду. Набір складається з штанів та кофти.

Одяг, створений з використанням технології Columbia, має найвищі показники утримування тепла та зберігає його в середньому на 30% більше, ніж інші утеплювачі. Рідкісність цієї системи полягає в тому, що шар тканини не повністю покриває білизну, а має точкову матрицю на основі дихаючого шару, завдяки якій підкладка з одного боку відображає власне тепло тіла, а з іншого - виводить надлишки його через простір між точками. Таким чином, зберігається потрібна температура тіла

Основні характеристики термобілизни:

- жодних алергічних реакцій
- міцність та довговічність
- ідеальна альтернатива бавовні
- матеріал дозволяє тілу дихати та відновлювати якісну терморегуляцію при низьких та високих температурах
- завдяки чотирирядковій нитці добре розтягується та видаляє надлишки вологи (навіть при великих фізичних навантаженнях прибирає зайву вологу)
- тактильний контакт з тканиною залишає приємні відчуття (матеріал гладкий і дуже м'який, крім того, тішить відчуттям комфорту)
- при пранні чи попаданні вологи швидко висихає
- Зручний, легкий, не прилипає до тіла, тому не доставляє
неприємностей у процесі носіння

Колір чорний
Сезон: Зима, Осінь, Весна
Країна виробник: Columbia Європа
Склад тканини: дайвінг(тіло під одягом з дайвінгу може дихати, тому що через пори в цій тканині проходить повітря) із щільним начісом - еластичний, легкий, відмінно зберігає тепло, непомітний під одягом матеріал

Термобілизна має щільно прилягати до тіла, тоді між шкірою та білизною утворюється шар теплого повітря. Тому вибирати білизну рекомендується строго по фігурі.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Другой
Продавец
maxum...
maxumyakumchyk
Тернополь
Был