Все категории
Добавить товар

Fretz men gtx gore-tex черевики чоловічі зимові непромокаючі овчина цигейка швейцарія...

3399 грн
Описание

Ботинки / черевики чоловічі зимові шкіряні водонепроникні Fretz Men GTX Gore-Tex на натуральному хутрі, овчині, цигейці.
Оригінал!
У відмінному стані.
Черевики виготовлені з натуральної шкіри з водовідштовхувальним просоченням. Прекрасно підходять для снігової, морозної чи сльотавої погоди. Особливостями Fretz Men Gore-Tex є - натуральна водонепроникна шкіра , мембрана Gore-Tex та натуральна овеча вовна/овчина/цигейка. Ексклюзивна підошва забезпечує тривале та комфортне носіння. Натуральна м'яка овеча вовна триматиме Ваші ноги у зручності та теплі.
Верх - добротна натуральна шкіра / нубук з водонепроникним просоченням коричневого кольору.
Всередині - вовняна підкладка / натуральне хутро / овчина / цигейка.
Мембрана: Gore-Tex призначена для використання на природі в умовах дощу, снігу та холоду. Вона поєднує в собі тривалу вологонепроникність, оптимізовану дихаючу здатність та теплоізоляцію для використання в холодних погодних умовах. Гарантує сухість і тепло ніг, забезпечує підвищений комфорт, незалежно від того, як холодно і волого зовні.
Знімні та змінні вовняні устілки.
Підошва міцна, зносостійка, яка забезпечує відмінне зчеплення як на сухій, так і на мокрій поверхні. З цією підошвою ви добре тримаєтеся на будь-яких поверхнях.
Зручні, комфортні та дуже теплі.
Довжина устілки 28 см.
Виробник: Швейцарія.

Звертайтеся: Нуль 98 25 70 926.

5f8

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Коричневый
Размер:
  • 43
Категории:
Материал верха:
Нубук
Материал подкладки:
Термопрокладка
Сезон:

Похожие товары