Все категории
Добавить товар

Черевики keen (waterproof, keendry, konnectfit)

1281 грн
Описание

Черевики на мембрані keendry (аналог gore tex). Придбав наприкінці зими минулого року для "розвантаження" утеплених зимових черевиків на Thinsulate. Ходив мало (менше місяця), бо черевики скоріш за все трекінгові (детальної інформації по цій моделі в мережі не знайшов) - тож для міста вони трохи "задубові" (може просто не встиг "розносити"). З потеплінням перейшов на кросівки, а за рік нога добавила десь пів-розміру. Зараз продаю, бо вони стали замалі.
Розмір на бірці 42 (27 см), але підуть скоріше на 41, 5 (26,5 см). Черевики без утеплення, але на мембрані. Найкраще підійдуть на зимову "хляпавку" (дощ - мокрий сніг - підмерзання з обледенінням) По температурі зручно носити від + 15 до -5 (те, що сам перевірив). В -5 ходив в шкарпетці з "махровим теплим слідом", навіть не грубій шерстяній. Найкраще працюватимуть на рельєфі типу лісосмуга-рілля (попробував минулого року для цікавості в такому режимі біля 4-х км.) Усилений, захищений гумою носок, потужний протектор і усилена бокова фіксація гомілки в місті трохи зайві, а на пересіченій місцевості якраз те, що треба. Протектор і гумовий захист носка досить еластичні і до -5 точно не "дубіють" - дальше не пробував. По "посадці" ноги черевики сконструйовано так, щоб фіксуватися довкола п'ятки (система konnect-fit) та гомілки; пальці ж почувають себе досить вільно, щоб при тривалій ходьбі не "затікати", особливо мізинець.
Шкода, щоб черевики дурно стояли - може кому пригодиться.
Відсилаю Новою Поштою зі зворотнім поверненням коштів (післяоплата) за умови передоплати 80 грн в якості компенсації за пересилку, якщо взуття не підійде. Вартість доставки в ціну не входить.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 41.5
  • 42
Категории:
Материал верха:
Нубук
Материал подкладки:
Синтетика
Сезон:
Продавец
stepan_kos
stepan_kos
Ивано-Франковск
Была

Похожие товары