Все категории
Добавить товар

Черевики чоловічі scarpa. трекінгові.

1100 грн
Описание

Виробник: Scarpa

Торг

В ідеальному стані.Следи шкарпетки тільки на внутрішній поверхні "язичка", там, де кріпиться ярлик із розміром (останнє фото). Зручні та надійні чоловічі трекінгові черевики від італійського виробника Scarpa. Призначені для прогулянок у горах і нескладного трекінгу. У них буде зручно та легко в подорожах, походах, виїздах за місто, тривалих переходах пересіченою місцевістю.

Завдяки зручній колодці та підошві Vibram® черевики забезпечують винятковий комфорт і контроль за постановкою ноги навіть на найскладнішому рельєфі. SCARPA Cyclone Gtx прекрасно дихають, водночас захищають від вологи, завдяки мембрані Gore-Tex®. Цей черевик гарантує свободу рухів, кофорт, водонепроникність і стійкість до зношування.

 

Особливості:

- Черевики виготовлені італійською фірмою SCARPA®.

- Підошва Vibram® забезпечує надійне зчеплення в будь-яких умовах.

- Ширина та підйом колодки спроєктована спеціально для тривалих переходів. У черевику застосована технологія Bi-directional ankle flex, яка допомагає забезпечувати природне положення ноги в черевику.

- Підкладка з мембраною Gore-Tex® забезпечує найкращий клімат-контроль всередині черевика. Оптимальне поєднання "дишиності" і гідроізоляції зберігає ваші ноги сухими та теплими навіть за найнесподіваної погоди.

- Верх черевика виготовлений із міцної тканини, зони схильні до зношування, укріплені замшевими вставками.

- Для пошиття черевика застосовуються тільки найкращі нитки — міцні, не вбирають вологу, без капілярного ефекту. У найвідповідніших місцях робляться подвійні шви.

 

Характеристики:

Конструкція: устілка анатомічна

Матеріал зовнішній: 2 мм Cordura + Шкіра (замша)

Мембрана: Gore-Tex® Extended Comfort

Подошва: Vibram® Energy

Вага: 1078 г
Усі питання тут або у Вайбер.Перезвоню відразу.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Хаки
  • Хаки
Размер:
  • 40
Категории:
Продавец
natal...
natalya1121906
Харьков
Была

Похожие товары