Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Трекінгові черевики (ботинки) lova renegade work ii gtx mid 43 ро

5200 грн
Описание

Торг

Продам чоловічі трекінгові черевики по щиколотку Renegade GTX Mid Wide від бренду Lowa виготовлені з високоякісної та міцної шкіри з дихаючою мембраною Gore-Tex, яка забезпечує водонепроникність. Поліуретанова проміжна підошва зі стабілізатором TPU забезпечує комфорт під час ходьби, а підошва Vibram® Evo забезпечує стійкість і зчеплення на будь-якій місцевості . Приємним бонусом цього взуття є запатентована технологія LOWA ATC klima, яка забезпечує ідеальну вентиляцію кожного сантиметру взуття.

Модель Renegade GTX Mid Wide має класичне шнурування та захищає п’яту. Устілка анатомічної форми забезпечить вам максимальний комфорт. Взуття також диспонує п’ятковою петлею для зручного взування, металевими гачками, люверсами та посиленим язичком зі складальним манжетом.

Взуття має профіль середньої висоти (до щиколотки) і широку посадку, що забезпечить стабільність у маршрутах будь-якої складності. Це багатофункціональне ін’єкційне взуття по щиколотку для звичайних походів та активного відпочинку також доступне у жіночій версії.

Основні переваги взуття:
якісна міцна шкіра
мембрана Gore-Tex
комфорт під час ходьби
зчеплення з будь-якою поверхнею
система вентиляції LOWA ATC klima
захист п’ят
широка посадка

З мінусів - дещо потускніла фарба. В усьому іншому - просто ідеальні.

Розмір- 44 EU, довжина устілки 28 см. Підійде на 43 розмір ноги, трохи широкої (як у мене).

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 44
Категории:
Продавец
user114671
user114671
Был

Похожие товары