Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Робочі черевики, взуття захисне elten lakers xxt mid esd 47

2250 грн
Описание

довжина устілки 29 см. Стан нових

Захисні високі черевики S1P "LAKERS XXT MID" ESD WELLMAXX від ELTEN® є ідеальним супутником для всіх робіт на твердих поверхнях, особливо в промисловості. Верх робочого взуття виготовлений з міцного сітчастого матеріалу. Всередині черевиків є дихаюча текстильна підкладка, яка оптимально поєднується з матеріалом верху, що забезпечує користувачеві оптимальний комфорт при носінні. Підошва захисних високих черевиків виготовлена ​​з нековзкого ТПУ, який нанесений у вигляді нековзного профілю WELLMAXX від ELTEN®. Завдяки відносно невеликим виступам із глибиною профілю приблизно 3 мм підошва забезпечує найкраще зчеплення на нерівній поверхні. Проміжна підошва високого взуття виготовлена ​​з м’якого поліуретану, який оснащений підп’ятковою чашкою. Але зіркою взуття є амортизуючий шар WELLMAXX проміжної підошви, виготовлений із запатентованих амортизуючих кульок Infinergy® від BASF®, які були зварені разом, щоб утворити амортизаційний шар по всій поверхні.
Захисне високе взуття має клас безпеки S1 відповідно до EN ISO 20345. Завдяки сертифікату SRC підошва забезпечує підвищений опір ковзанню на гладкій керамічній і сталевій підлозі. Відповідно до ДГУВ 112-191 (раніше BRG 191) спецвзуття дозволено для ортопедичних устілок. І останнє, але не менш важливе: високе взуття оснащене захистом від електростатичного розряду відповідно до EN 61340, який запобігає статичному заряду взуття.
Широкий підносок з безметалевого композиту забезпечує необхідну безпеку. На відміну від класичного сталевого підноска, це забезпечує значне зниження ваги і тому ідеально підходить для тих, хто часто біжить. Вам більше не потрібно боятися дрібних деталей, які валяються навколо, завдяки безметалевому захисту від проникнення. Крім того, в прохолодному середовищі не утворюються містки холоду, які знижують внутрішню температуру взуття.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
  • Красный
Размер:
  • 44
Категории:
Продавец
user470656
user470656
Днепр
0% выполненных заказов
Была