Все категории
Добавить товар

Черевики lowa renegade gtx. устілка 29 см

4999 грн
Описание

В ідеальному стані (б/в)
Фото реальні
Розмір вказаний 45
Устілка 29 см
Ширина устілки 9,5 см
Виробництво Словакія

Водонепроникні трекінгові черевики оснащені повітропроникною мембраною Gore-Tex. Характеризуються легкою та міцною конструкцією та підвищеною халявою виготовленою зі стійкої до стирання нубукової шкіри Heinen Terracare, захищеної водовідштовхувальним шаром.
Сучасна мембрана Gore-Tex захищає черевики від намокання та забезпечує повну повітропроникність і вітрозахист. Підвищена і посилена халява стабілізує гомілковостопний суглоб і захищає від травм. Високо вшитий язичок ускладнює проникнення води або забруднень всередину черевика.
Черевики оснащені устілками ATC, які відводять вологу від поверхні шкіри для підвищення комфорту під час активності.
У моделі Renegade GTX MID використовується зовнішня підошва Vibram Evo з профільованим протектором, який відповідає за амортизацію та дуже хороше зчеплення з різними поверхнями. Проміжна підошва Double Injection DuraPU виготовлена за технологією Monowrap, яка складається з поєднання підошви та внутрішньої піни PU, що забезпечує підвищену стійкість, термоізоляцію та захист стопи.
Спеціальна конструкція проміжної підошви забезпечує комфортну фіксацію стопи у черевику. Розсташована поміж підошвою та халявою посилююча сітка Support Frame додатково захищає стопу під час походів.
Двозонна система шнурування забезпечує точне припасування черевиків, а металеві люверси дозволяють зручно зашнуровувати шнурки.
Технічні характеристики:
Матеріал халяви: нубукова шкіра Heinen Terracare
Мембрана: Gore-Tex
Устілка: ATC
Проміжна підошва: Double Injection DuraPU; поліуретанова піна
Зовнішня підошва: Vibram Evo; гума

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Серый
  • Чёрный
Размер:
  • 45
Категории:
Материал верха:
Нубук
Материал подкладки:
Текстиль
Сезон:
Демисезон

Похожие товары