Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Зимові чоловічі черевики на натуральній овчині цигейка шкіра rosso avangard whisper

2960 грн
Описание

Зимові чоловічі черевики великий розмір на натуральній овчині цигейка шкіряні Rosso Avangard Whisper Beaver Lamb. Зручна колодка. Шнурівка допомагає підігнати взуття по висоті підйому. Розміри: 42 43 44 45 46 47 48 

Натуральне хутро та шкіра дозволяють якісно зберігати тепло та почувати себе у комфорті.

Підошва з термополіуретану не ковзає і також зменшує тепловіддачу

Rosso Avangard Whisper Beaver Lamb підійдуть як під джинси так і під брюки

Rosso Avangard - це мануфактурне взуття для чоловіків. Бренд користується повагою чоловічої аудиторії. Його відмінною рисою є чоловіче взуття для тих, хто цінує зручні і якісні черевики, які вписуються в тенденції сучасної моди. Все взуття марки виробляються тільки з натуральної шкіри. Rosso Avangard повністю контролює процес створення взуття і пропонує клієнтам високу якість бренду. Для виготовлення чоловічого взуття використовують тільки перевірені матеріали, що поставляються в основному від найбільш шанованих виробників.

Модне взуття Rosso Avangard характеризуються зручністю, комфортом та високою якістю. Точна конструкція кожної моделі і оптимальний вибір матеріалів дозволяють реагувати на індивідуальні потреби навіть найвимогливіших клієнтів.

Характеристика:

Модель: Rosso Avangard Whisper Beaver Lamb BS

Розміри: 46 (31 см) 47 (31,5 см) 48 (32 см)

Код/Артикул: 1030846836

Колір: чорний

Матеріал верху: шкіра натуральна

Матеріал підкладки: натуральне хутро - овчина, цигейка

Підошва: ТПУ

Розміри взуття відповідають ГОСТу 3927-88 і міжнародним стандартом ISO 3355-77. Для того, щоб уточнити розмір, необхідно:

Поставити обидві ноги (в шкарпетках) на аркуш паперу і обвести стопи олівцем. Виміряти відстань від п'яти до великого пальця і, якщо для правої і лівої ноги довжини відрізняються, вибрати найбільшу довжину. Визначити, який розмір взуття на шаблоні відповідає довжині стопи.

Простота замовлення і покупки
Замовлення на взуття в інтернет-магазині Max fon Badden приймаються в режимі реального часу. Оформлення заявки займає всього кілька хвилин. Для цього достатньо вибрати бажану модель і заповнити невелику електронну форму. Отримавши заявку, менеджер зв'яжеться з вами, щоб уточнити деталі оплати і доставки.

У разі необхідності ми готові надати безкоштовну консультацію. Допоможемо підібрати розмір, розповімо про матеріали, з яких виготовлено взуття, порівняємо кілька вподобаних вам моделей.

Гарантуємо уважний підхід до кожного клієнта і розгорнуті відповіді на питання, що цікавлять. Сервіс в Max fon Badden - це можливість легко і просто купити якісне взуття.


Оформити замовлення на сайті або по телефону Ми зв'яжемося з Вами протягом 30 хв! Оплата зручним способом Доставка Новою поштою

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 43
  • 42
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
Категории:
Материал верха:
Мех Джинс Кожа
Материал подкладки:
Кожа Мех Овчина
Сезон:
Зима