Все категории
Добавить товар

Nortiv8 waterproof lightweight hiking boots, 12 us, 30 cm

2499 грн
Описание

Нові, в коробці, прекрасні відгуки на амазон, устілка 30,5 см, легкі

Опис
Зробіть походи легкими в цих легких туристичних черевиках, які підтримують ногу без додаткової ваги. Виготовлені з м'яким коміром і підтримуючою устілкою, ці туристичні черевики забезпечать підтримку ваших ніг і комфорт на стежках. Крім того, ці черевики з несприятливим верхом збережуть ноги сухими та захищеними незалежно від погоди.

Гумова підошва
Легкі черевики: Виготовлені з верхом з нейлонової тканини та легшою гумовою підошвою, наші туристичні черевики важать приблизно 15.2 унції на черевик, що дозволяє швидко, але впевнено пересуватися на свіжому повітрі з чудовим комфортом.
Оптимальний комфорт: ці легкі туристичні черевики, розроблені з м'яким коміром і м'якою устілкою, забезпечують додатковий комфорт вашим щиколоткам, пропонуючи додаткову пружність на кожному кроці.
Більше зчеплення: текстурована гумова підошва надійно захищає ваші ноги під час пригод на свіжому повітрі. Насолоджуйтесь кращим контролем на різних поверхнях.
Оптимізована посадка: оснащений шнуром із язичками та системою шнурівки з фіксатором для швидкої та зручної посадки. Невеликий сітчастий мішок у верхній частині дозволяє приховати язичок.
Атмосферостійкість: Виготовлені з водонепроникної підкладки, наші чоловічі черевики для активного відпочинку допоможуть вам прогулюватися струмками, струмками та іншими вологими умовами з сухими ногами.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 46
Материал:
Нейлон
Принт:
Абстракция Без принта
Продавец
vit-ali
vit-ali
Супер-продавец
Киев
86% выполненных заказов
Был

Похожие товары