Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

New original кросівки nike hyperdunk 2010 баскетболу usa 10\eu 44\28см

1499 грн
Описание

Кросівки для баскетболу Nike Hyperdunk 2010 (підійдуть також для волейболу або пінг-понгу, сквошу, тенісу чи гандболу, легенькі, гарно фіксують ногу)
.
Причина продажу : із школи уже не займаюся баскетболом,шкода було продавати бо батьки привозили спеціально для мене із Берліну,Німеччина (але час іде а вони лежать без діла)
.
Розмір : USA 10/EU 44/28 cm (декому можуть маломірити на +- розмір)
.
Стан : 10/10 (взуття не затерте,збережений білий колір,пластикові вставки не потріскані,підошва як нова,пʼятки не протерті,носилося виключно у спортзалі) КРОСІВКАМ 14 РОКІВ !
.
Про модель :
В ультра-легких баскетбольних кросівках Nike Hyperdunk 2010 використовується оновлена технологія Flywire, яка сприяє якіснішому обляганню ноги і при цьому дає більше рухливості гравцю, захищаючи його при різких бокових рухах. Роздільна система амортизації Zoom™ в області п'яти та носка знижує навантаження на суглоби і допомагає більш м'якому приземленню, а також віддає енергію під час стрибка. Підошва кросівок виконана з не маркої гуми і має відмінне зчеплення з ігровою поверхнею. Nike Hyperdunk 2010 рекомендується всім гравцям незалежно від позиції на корті!

Ключові технології :
Останнє покоління технології Flywire, безшовна внутрішня вистилка Dynamic Innersleeve, вбудований задник з TPU, мідсоль з Phylon, Zoom Air (передня частина стопи, область п'яти), ригідний стабілізаційний стрижень (мідфут), зовнішній стабілізаційний валик, підошовні борозни із «pivot point».

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Белый
  • Голубой
Размер:
  • 44
  • 43
  • 43.5
  • 44.5
Материал:
Синтетика
Продавец
khrystyna__a
khrystyna__a
Львов
50% выполненных заказов
Была