Все категории
Добавить товар

Чоловічі шкіряні кеди демісезонні кросівки nero giardini

800 грн -3% 780 грн
Описание

Брендові чоловічі коричневі повсякденні термокросівки Nero Giardini на шнурівці, розмір 41, устілка 26 см.
Made in Italy
Надайте своєму образу елегантності, надівши ці коричневі кросівки від NG. Нековзна підошва з TPR гарантує, що ви не спіткнетеся і не впадете на будь-яку поверхню. Крім того, вони довговічні та прості у догляді завдяки високоякісному шкіряному верху. Поєднуйте їх з джинсами та футболкою для будь-якого повсякденного випадку з друзями.
Матеріал підошви: ТПР
Колірна гама: Коричневий
Верхній матеріал: натуральна шкіра Матеріал підкладки: текстиль, термопідкладка
Стиль: спорт casual
Сезон: осінь/весна
Демісезонні кросівки коричневі чоловічі шкіряні NG - "низькі кеди кросівки" для ходьби міськими вулицями. Ефектно доповнять вуличний look або розбавлять "суворий імідж" бізнесмена. При "вірному підборі" гармонують навіть з костюмом. Ідеальний варіант для тих, хто багато часу "проводить на ногах".
Про бренд:
Бренд якісного італійського взуття Nero Giardini впізнаваний у всіх куточках світу. Вся продукція бренду виробляється на власних заводах, розташованих в Італії. Головною особливістю взуття є його комфорт та першокласна якість. Взуття для чоловіків зроблена високоякісної шкіри, з обов'язковим використанням актуальних трендів сезону. Класичні кеди у спортивному стилі вже стали вибором номер один для любителів активного проведення часy.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Коричневый
Размер:
  • 39.5
  • 40
  • 40.5
  • 41
Материал:
Сезон:
Продавец
nalexis
nalexis
Супер-продавец
Чемеровцы
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары