Все категории
Добавить товар

Мужские кроссовки salewa dropline leather 44 (9.5uk) 28.5 см оригинал

5999 грн -19% 4885 грн
Описание

Оригінал, з коробкою і бірками.
Размер:
UK 9,5, EU 44, USA 10.5
Довжина устілки 28,2 см

Взуття маломірить, бажано брати на розмір більше

Виробник Salewa є універсальне туристичне взуття. Dropline Leather розроблена для універсального використання, в її основі лежить дизайнерська платформа Speed Hiking для забезпечення найкращого захисту при амортизації і підтримки кращої стабільності у полі.
Верх взуття виготовлений з високоякісної замшевої шкіри і посилений PU, яка захищає від ударів і подряпин. Система 3F з нейлоновими елементами Kevlar® забезпечує додаткову підтримку, та точну посадку і підвищену стабільність. Язичок має еластичну сітку, яка запобігає потраплянню дрібних каменів всередину взуття.
Проміжна підошва EVA забезпечує оптимальне поглинання ударів. Підошва POMOCA® має чудове зчеплення. Підошва S-Path забезпечує більш природний рух. Dropline Leather — це рухоме та зручне взуття зі специфікаціями для швидкого походу з чудовою підвіскою та підтримкою для різноманітних походів.
Основні переваги:
* універсальні туристичні черевики
* універсальне використання
* дизайн-платформа Speed Hiking
* захист амортизатора
* велика стабільність у складній місцевості
* верх з якісної шкіри
* нейлонові елементи Kevlar®
* проміжна підошва з EVA
* підошва POMOCA®
* підошва S-Path
* зручне взуття

Компанія була створена Джозефом Лібгартом (Josef Liebhart) 8 липня 1935 року в Мюнхені. Однак орел на логотипу з'явився в 1979 році, коли компанія обрала його як символ якості та широкого асортименту своєї продукції. Сьогодні Salewa належить до найбільших виробників товарів для складних гірських походів. Серед її продукції можна знайти взуття, намети, бівуаки, хоча на самому початку своєї історії за воєнних часів виготовлялись насамперед товари з шкіри та текстилю. Вскорі в Salewa був розроблений їх перший рюкзак з конструкцією із сталевих трубок, але найбільшої популярності здобули їх гірськолижні палки з ліщини. 
 
В 1995 році Salewa вирішила підтримати складку експедицію в Анди, чим відкрито заявила, який сегмент туристичного ринку її найбільш цікавить. З того часу компанію почали и досі вважають за бренд для гірських видів спорту, який диктує тренди в цій галузі, що і підтвердилось в 1962 році, коли були винайдені перші повністю регульовані кішки для сходження з легких сплавів. Як Довершенням зусилля компанії зайняти весь сегмент ринку туристичного обладнання для складних гірських походів було  розширення асортименту продукції на функціональний одяг в 1978 році.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Салатовый
Размер:
  • 44
Материал:
Принт:
Абстракция

Похожие товары