Все категории
Добавить товар

Кроссовки timberland a195m.оригінал.

4400 грн
Описание

Кроссовки Timberland A195M.Оригінал.
Взуття з товстою білою підошвою,яка зробила успіх колекції Cupsole.Нова модель низьких кросівок Timberland Cupsole Alpine Oxford ,пропонує новий вигляд ,але той самий комфорт,як і раніше.З низьким сертифікатом срібла LWG ,ці черевики запропонують Вам хорошу гнучкість.Завдяки подушці підошви проти втоми в середині,Ви зможете насолоджуватися своїми кросівками цілий день.
З точки зору дизайну,ця модель Cupsole була перероблена з вушками у вигляді металевих кілець ,що нагадують традиційні вушка пішохідного взуття.
Пропонуючи нотку авентичності та кивок на історичне ноу-хау Тімберленду,ця модель дозволить Вам прогулюватися вулицями міста зі стилем та комфортом весь сезон.Ці кросівки,що носяться з джинсами,ідеально підходять для всіх Ваших випадкових виходів .
Вам сподобається їх шовковиста шкіра з нубуку та «металеві шнурки»,які надають їм рішучий «рандо -шик»дух.
Розмір EUR 43,5,стелька 28см.

Загальна висота:11см
Товщина підошви:2см
Виробник:made in Cambodia. Ця модель зроблена з натур.шкіри-преміум нубук,зі шкіряного заводу LWG SILVER.,інтер‘єр вистелений м‘якою тканиною та устілкою EVA для підтримки ваших ніг та зручної подушки.Внутрішня частина частково обробленого ПЕТ ефективно вентилює і підвищує тепловий комфорт.
Взуття відрізняється жовто-коричневим кольором ,популярним для моделей 6IN Premium ,а каблук прикрашений тисненням із знаковим логотипом Timberland.
Снікерси зі шнурівками ,з можливістю регулювання по повноті і підйому .Простота дизайну і найвища якість виконання -це все взуття Timberland.
Коштували 200євро.Моя ціна 4400грн.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
  • Коралловый
Размер:
  • 43.5
Материал:
Джинс Кожа Нубук