Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

В наявності! топові кросiвки adidas!

1160 грн
Описание

Розрахунок:
Розрахунок здійснюється за фактом отримання товару в відділенні "Нової пошти", або безготівкова оплата ( Visa , Mastercard).Натискайте на інші оголошення автора, там ви побачите значна кількість відмінних товарів. В асортимент реалізованої нами продукції входять товари для жінок, чоловіків і дітей, а ще плюс до цього у нас є товари різноманітної цінової групи. Якщо ви виберете наш магазин, Ви не пошкодуєте!
Як доставляємо:
Доставка здійснюється поштовою компанією "Нова Пошта". Доставка в кожну область України протягом 1-2 днів. Замовлення що надійшли до 17.00 відправляються точно в день прийняття заявки.
Верхня частина продукта виготовлена за інноваційною технологією. Основна перевага - бесшовність матеріалу, взуття зроблене шляхом переплетення натуральних ниток, які гарантують взуттю легкість, прекрасну вентиляцію, високу якість. Міцна підошва гарантує даній моделі м'якість і гнучкість, а протектор гарантує прекрасне зчеплення з будь-якою поверхнею. Елегантне взуття з незвичайним дизайном підійде для для піших прогулянок і занять спортом.При створенні даної моделі взуття використовувались тільки якісні матеріали. Виготовлення строго контролюється, починаючи від етапу підбору матеріалу і закінчуючи контролем готового продукту. Слоган представленої моделі: легкість, якість, комфорт! Дана модель відрізняється чудовим дизайном, класним забарвленням, приємним комфортом під час ходьби і довгим терміном експлуатації. Взуття шикарно переносить прання, і при цьому зберігає свій первісний вигляд.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
Продавец
valen...
LuXarY
Ровно
0% выполненных заказов
Была