Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

В наличии! высококачественные кроссовки adidas!

1164 грн
Описание

Верхня частина моделі виконана за інноваційною технологією. Основна перевага - бесшовність матеріалу, весь корпус виготовлений за допомогою переплетення якісних ниток, які забезпечують взуттю прекрасну вентиляцію, легкість, високу якість. Міцна підошва забезпечує даній моделі м'якість і гнучкість, а малюнок протектора забезпечить хороше зчеплення з кожною поверхнею. Стильне взуття з крутим дизайном підійде для для піших прогулянок і занять спортом.
Доставка:
Відправлення здійснюється поштовою компанією "Нова Пошта". Доставка в кожен регіон України протягом 1-2 днів. Заявки що надійшли до 14.00 виїзджають прям в день оформлення замовлення.При виробництві представленої моделі взуття застосовувались тільки високоякісні матеріали. Виготовлення дуже строго контролюється, починаючи від стадії підбору сировини і закінчуючи контролем готового продукту. Слоган цієї моделі: простота, зручність, якість! Представлена модель виділяється чудовим дизайном, яскравим забарвленням, неперевершеним комфортом під час ходьби і довгим терміном використання. Взуття відмінно переносить прання, при цьому зберігаючи свій первісний вигляд.
Оплата:
Розрахунок здійснюється за фактом отримання товару в відділенні пошти, або безготівкова оплата ( Mastercard, Visa ).Переходьте на інші оголошення автора, там значна кількість цікавих товарів. В асортимент реалізованої нами продукції входять товари для жінок, чоловіків і дітей, а ще плюс до цього у нас є товари різної цінової категорії. Вибирайте наш магазин, Ви не пошкодуєте!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
Продавец
snejana7455
LadyModa
Кременчуг
0% выполненных заказов
Была