Все категории
Добавить товар

Трекінгові трейл хайкінг кросівки salomon speed cross ver.4

4500 грн
Описание

продам оригінальні яскравого забарвлення трекінгові кросівки (трейл хайкінг) з останніх серій затребуваного спортбренда Salomon speed cross 4 розміру 45, по устілці 29 см в стані як у нових.Ціна нових стартує від 150-2000£wro SpeedCross 4 - не лише оновлення класичної лінійки Salomon, але і культової моделі для трейлраннинга.Перше, що привернуло нашу увагу в нових Salomon SpeedCross 4, це їх монохромний дизайн, фірмовий червоний колір Salomon, що буквально змушує бігти агресивніше. Нелегко зробити кросівки з самих різних матеріалів однакового кольору. Speedcross 4 не має водонепроникну верхню сітку з великими водонепроникними, відлитими під вакуумом накладками. Внутрішня частина виконана з тонкою і легкою, але щільної сітки, тому вона дуже легко промокає від води, сніговий бруду і бризок, але забезпечує необхідну повітропроникність в районі пальців ноги і язичка. Насправді я бігав в Speedcross в найхолодніший день випробувань при температурі близько -19 ° C, але мої ноги не замерзли. Саме значна зміна у п'ятій версії Salomon SpeedCross - це верх: розробники перейшли від верху з сіткою Ripstop з надбудованою системою шнурівки SensiFit до нового верху з більш легкого та більш гнучкого матеріалу, де система SensiFit інтегрована в сам верх. Таке оновлення звільнило передню частину, надаючи взуття більше динамізму. Дана модель володіє великим верхом, хоча і не дуже широким, як у Altra або Topo; з передовою обробкою, посадка на нозі найкраща з взуття Salomon за останній час: з надійною фіксацією ноги, без будь-якого тиску, і на відміну від багатьох старих моделей Salomon з щільною підгонкою носка. Багато моделі для бездоріжжя славляться своїм умінням зчеплення з поверхнею, але модель Speedcross має одні із самих товстих виступів з висотою в 6 мм плюс також вони широко розташовані по поверхні підошви. Відстань між виступами, їх форма, пружність гуми і їх висота явно впливають на продуктивність даних кросівок на більш м'якому грунті. Широко розташовані товсті виступи, як правило, краще захоплюють і краще видаляють сніг і бруд. На снігу модель "Спидкросс" явно перевершує конкурентів в зчепленні, особливо в забезпеченні зчеплення в підйом. Вес Speedcross составляет 318 гр. Напомним, что у данной модели нет полностью водонепроницаемого верхнего слоя, но снизу его опоясывают гладкие накладки с вакуумной формовкой для повышения водонепроницаемости. Широко расположенные выступы, узкая геометрия межподошвы в районе середины стопы позволяют снизить вес и повысить маневренность данных кроссовок.
Геометрия межподошвы на пятке была сохранена, но теперь стенки межподошвы выше поднимаются по краю этой области, опять же, чтобы дать больше защиты и поддержки.
Будучи самыми продаваемыми кроссовками для бездорожья от Salomon, новое издание Speedcross обладает более агрессивной цепкостью за поверхность и более гладкой посадкой и более просторной верхней частью. Salomon Speedcross 4 - самые "ловкие" кроссовки на мягком грунте и лучший вариант для бега в гору среди конкурентов благодаря отличному сцеплению, но, возможно, он немного менее стабилен на твердой местности из-за своей вытянутой средней части. Новое поколение SpeedCross отличается гладкой верхней частью, и, хотя она не полностью водонепроницаем, она хорошо защищена снизу поясом из литых под вакуумом накладок.
У Speedcross самая цепкая и маневренная подошва с лучшей подгонкой и гладкой верхней частью в своем классе, хотя она не является водонепроницаемой. Кроссовки отлично показывают себя на мягкой рыхлой пересеченной местности, учитывая дизайн их подошвы, и наиболее ориентированы на эту задачу. Как таковая модель Speedcross менее универсальна на более умеренной или более твердой местности, чем другие варианты в категории "Бездорожье"
Технології:Sensifit, Ortholite, Contagrip, Quicklace, EnergyCell

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Оранжевый
Размер:
  • 45
  • 44.5
Принт:
С геометрическим принтом

Похожие товары