Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Топчик! чарівні кросiвки adidas!

1126 грн
Описание

При виробництві цієї моделі взуття застосовувались лише високоякісні матеріали. Виробництво дуже строго контролюється, починаючи від етапу вибору сировини і закінчуючи перевіркою готового продукту. Гасло цієї моделі: простота, якість, комфорт! Ця модель виділяється прекрасним дизайном, класним забарвленням, неперевершеним комфортом під час ходьби і тривалим терміном експлуатації. Взуття відмінно переносить прання, при цьому зберігає свій первісний стан.
Доставка:
Доставка відбувається транспортною компанією "Нова Пошта". Доставка в кожен регіон України протягом 1-2 днів. Замовлення що оформлені до 16.00 виїзджають прям в день оформлення заявки.Переходьте на інші оголошення продавця, там безліч чудових товарів. В перелік реалізованої нашим магазином продукції укладаються товари для жінок, чоловіків і дітей, а також у нас товари всякої цінової групи. Якщо ви виберете наш магазин, Ви не будете шкодувати!
Верхня частина продукта виконана за інноваційною технологією. Головна перевага - бесшовність матеріалу, взуття створене за допомогою переплетення натуральних ниток, які гарантують взуттю високу якість, відмінну вентиляцію, легкість. Міцна підошва гарантує цій моделі гнучкість і м'якість, а протектор забезпечить хороше зчеплення з кожною поверхнею. Стильне взуття з крутим дизайном підійде для для піших прогулянок і занять спортом.
Оплата:
Розрахунок здійснюється після отримання товару у відділенні "Нова Пошта", або безготівкова оплата ( Mastercard, Visa ).

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
Продавец
antonina4566
Romanova
Черновцы (Черновицкая обл.)
0% выполненных заказов
Была