Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Топ! хайповые кроссовки columbia!

865 грн
Описание

Як доставляємо:
Відправлення відбувається поштовою компанією "Нова Пошта". Доставка в будь-яку область України протягом 1-3 днів. Замовлення які прийняті до 17.00 відправляються точно в день прийняття заявки.
Оплата:
Розрахунок здійснюється після отримання товару у відділенні "Нова Пошта", або безготівкова оплата ( Visa , Mastercard).При виготовленні цієї моделі взуття застосовувались лише якісні матеріали. Виробництво дуже строго контролюється, починаючи від етапу підбору матеріалу і закінчуючи контролем готового продукту. Гасло даної моделі: зручність, якість, простота! Дана модель виділяється неперевершеним комфортом під час ходьби, неперевершеними дизайном, яскравим забарвленням і довгим терміном використання. Взуття шикарно переносить прання, і при цьому зберігає свій первісний вигляд.
Верхня частина взуття виконана за інноваційною технологією. Основна перевага - бесшовність матеріалу, весь корпус виготовлений шляхом переплетення натуральних ниток, які забезпечують взуттю легкість, відмінну вентиляцію, високу якість. Міцна підошва забезпечує представленій моделі м'якість і гнучкість, а малюнок протектора гарантує оптимальне зчеплення з кожною поверхнею. Чудове взуття з незвичайним дизайном підійде для занять спортом і для піших прогулянок.Натискайте на інші оголошення продавця, там ви побачите значна кількість цікавих товарів. В список реалізованої нашим магазином продукції входять товари для чоловіків, жінок і дітей, а ще плюс до цього у нас є товари різної цінової групи. Вибравши нас, Ви не пошкодуєте!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
Продавец
0674772538
BlackQueen
Кропивницкий
0% выполненных заказов
Была