Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Топ! хайповi кросiвки columbia!

1136 грн
Описание

Розрахунок:
Оплата здійснюється після отримання товару в відділенні "Нової пошти", або безготівкова оплата ( Visa , Mastercard).При виробництві цієї моделі взуття застосовувались лише якісні матеріали. Виробництво строго контролюється, починаючи від стадії підбору сировини і закінчуючи контролем готового продукту. Слоган даної моделі: комфорт, якість, легкість! Дана модель виділяється приємним комфортом під час ходьби, яскравим забарвленням, неперевершеними дизайном і тривалим терміном експлуатації. Взуття шикарно переносить прання, і при цьому зберігаючи свій первісний стан.Натискайте на інші оголошення автора, там безліч відмінних товарів. В асортимент реалізованої нами продукції укладаються товари для чоловіків, жінок і дітей, а також у нас товари всілякої цінової групи. Вибравши нас, Ви не пошкодуєте!
Верхня частина моделі виконана за інноваційною технологією. Основна перевага - бесшовність матеріалу, взуття створене за допомогою переплетення натуральних ниток, які гарантують взуттю легкість, прекрасну вентиляцію, високу якість. Чудова підошва гарантує представленій моделі гнучкість і м'якість, а протектор гарантує прекрасне зчеплення з кожною поверхнею. Яскраве взуття з крутим дизайном підійде для занять спортом і для піших прогулянок.
Доставка:
Відправлення відбувається поштовою компанією "Нова Пошта". Доставка в кожну область України протягом 1-3 днів. Заявки що надійшли до 15.00 виїзджають прям в день оформлення заявки.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
Продавец
snejana7455
LadyModa
Кременчуг
0% выполненных заказов
Была