Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Фантастика! мировые кроссовки !

793 грн
Описание

Верхня частина моделі виконана за інноваційною технологією. Головна перевага - бесшовність матеріалу, весь корпус виготовлений шляхом переплетення натуральних ниток, які забезпечують взуттю легкість, високу якість, відмінну вентиляцію. Потужна підошва забезпечує даній моделі гнучкість і м'якість, а малюнок протектора забезпечить міцне зчеплення з кожною поверхнею. Яскраве взуття з незвичайним дизайном підійде для для піших прогулянок і занять спортом.
Доставка:
Доставка здійснюється поштовою компанією "Нова Пошта". Доставка в кожен регіон України протягом 1-3 днів. Замовлення що надійшли до 15.00 відправляються точно в день прийняття заявки.Натискайте на інші оголошення магазину, там багато чудових товарів. В перелік реалізованої нами продукції входять товари для жінок, чоловіків і дітей, а ще плюс до цього у нас товари різної цінової категорії. Вибравши наш магазин, Ви не пошкодуєте!При створенні представленої моделі взуття використовувались тільки якісні матеріали. Виготовлення строго контролюється, починаючи від стадії підбору сировини і закінчуючи перевіркою готового продукту. Гасло представленої моделі: якість, легкість, комфорт! Дана модель відрізняється крутим дизайном, неперевершеним комфортом під час ходьби, красивим забарвленням і тривалим терміном використання. Взуття шикарно переносить прання, при цьому тримає свій первісний вигляд.
Оплата:
Оплата здійснюється за фактом отримання товару у відділенні "Нової пошти", або безготівкова оплата ( Mastercard, Visa ).

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
Продавец
snejana7455
LadyModa
Кременчуг
0% выполненных заказов
Была