Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Акция! стильные кроссовки !

1223 грн
Описание

Верхня частина взуття виконана за інноваційною технологією. Основна перевага - бесшовність матеріалу, взуття створене шляхом переплетення натуральних ниток, які гарантують взуттю легкість, високу якість, прекрасну вентиляцію. Потужна підошва забезпечує цій моделі гнучкість і м'якість, а малюнок протектора гарантує оптимальне зчеплення з кожною поверхнею. Модне взуття з незвичайним дизайном підійде для занять спортом і для піших прогулянок.
Розрахунок:
Розрахунок відбувається після отримання товару в відділенні "Нової пошти", або безготівкова оплата ( Visa , Mastercard).
Як доставляємо:
Доставка здійснюється поштовою компанією "Нова Пошта". Доставка в кожну область України протягом 1-2 днів. Заявки що прийняті до 14.00 виїзджають точно в день прийняття заявки.При виробництві даної моделі взуття використовувались тільки якісні матеріали. Виготовлення дуже строго контролюється, починаючи від етапу вибору сировини і закінчуючи перевіркою готового продукту. Гасло даної моделі: легкість, якість, зручність! Представлена модель відрізняється чудовим дизайном, відмінним забарвленням, приємним комфортом під час ходьби і довгим терміном експлуатації. Взуття чудово переносить прання, при цьому тримає свій первісний вигляд.Натискайте на інші оголошення продавця, там значна кількість відмінних товарів. В асортимент реалізованої нашим магазином продукції входять товари для чоловіків, жінок і дітей, а ще плюс до цього у нас товари всілякої цінової категорії. Якщо ви виберете наш магазин, Ви не пошкодуєте!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
Продавец
aeina9647
Max_moda
Николаев
0% выполненных заказов
Была

Похожие товары