Все категории
Добавить товар

Мокасіни grisport 43021 мембрана gritex оригінал натуральна шкіра

2650 грн -4% 2550 грн
Описание

йдуть без коробки

Доставка: Відправляю Новою поштою по частковій (150 грн ,решта суми в наложному) або повній передоплаті Укрпоштою

42 розмір довжина устілки від краю до краю 27.6 см(включно з бортиком) і ширина 9,2 см

Сезон: Зима, Осінь
Колір: Чорний
Стиль: Повсякденний
Верх: Натуральна шкіра
Підкладка: Мембрана Gritex
Підошва: Транспарентна гума
ТЕХНОЛОГІЇ В ЦІЙ МОДЕЛІ

ABS

ABS - це спеціальна морозостійка гума, з якої роблять підошви взуття.

Active

Взуття лінії Active володіє безліччю переваг: вона має легкий і дуже комфортний верх; перфоровану устілку, яка виконує "дихаючу" функцію; активована устілка з контролем вуглецевого запаху, дезінфікує і переробляє повітря. У підошві система Active призначена для отримання комфорту під час ходьби, як в звичайних умовах міського режиму, так і в більш екстремальних умовах. Завдяки конструкції системи Active кожен рух при ходьбі або бігу підтримує власну амортизацію та гнучкість, а протиковзаючий та антистатичний протектор забезпечує довговічність подошви.Три рокидосліджень і випробувань привели до появи лінії Active. Ця продукція не має аналогів в Європі по своїй зручності, легкості та функціональності. Унікальність виробів гарантується патентом N1402436 Італійської Патентній Палати.

Antistatica

Забезпечене антистатичною конструкцією взуття нейтралізує статичну електрику, що накопичується в тілі і заподіює незручності.

Gri-Tex

Gri-Tex - мембрана, яка складається з мікропор і зуміє протистояти будь-яким видам вологи. При цьому всередині взуття волога (наприклад, піт) теж не затримується, випаровуючись через мікропори. З підкладкою Gri-Tex ви зможете вберегти себе від простуд, зберігаючи ноги в теплі і сухості.

Транспарентна гума

Транспарентная гума - монолітна гума з високим вмістом натурального каучуку (до 65-70%). Транспарентная гума являє собою не пористий напівпрозорий матеріал з високим вмістом натурального або синтетичного каучуку. Підошва з такої гуми володіє: високою міцністю, пружністю і стійкістю до стирання.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 42
Материал:
Кожа
Сезон:
Осень Весна

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?