Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Нові чоловічі сандалі/мужские сандали karrimor,43,оригінал,англія

960 грн
Описание

Тип взуття: Сандалі

Як говорить народне прислів'я: «Готуй сани влітку, а воза взимку» :). Тому саме зараз найкращий час і СУПЕРМІНІМАЛЬНІ ЦІНИ для покупки літнього взуття.

Вашій увазі пропонуються нові СУПЕРОВІ (перевірено особисто) чоловічі сандалі від відомого британського бренду Karrimor з 70-річною історією. Товари цього бренду давно користуються високою популярністю у спортсменів і людей, які ведуть активний спосіб життя. Сандалії Karrimor Amazon Sandals ідеально підходять для повсякденного носіння, оскільки поєднують в собі як міцність і довговічність, так і передові технології. Сандалії оснащені чотирма застібками на петлях для регульованої, надійної і всебічної посадки ноги з м'якими ремінцями і текстурованою внутрішньою частиною для комфорту, а також надійною литою підошвою для відмінного зчеплення з поверхнею.

Сандалі дуже міцні і довговічні. Термін служби таких сандалів до 4 років (неодноразово підтверджено клієнтами, які придбавають не першу пару).

100% оригінальне взуття: сандалі придбані в Англії і відповідають всім стандартам взуття Європейського Союзу (не китайські та турецькі репліки, якими завалений інтернет). При необхідності готовий надати докази що сандалі дійсно придбавались у Великобританії.

Колір – сірий; 43 розмір; загальна довжина сандалі – 28,5 см.; комфортна довжина ноги – до 28см.; матеріал – високоякісний текстиль.

Можливий самовивіз з Деснянського району м.Києва. Перешлю по Україні. OLX доставка вітається. Можливий накладений платіж за передоплатою за доставку туди/назад. Дивіться також інші мої оголошення.

П.С. КУПУЙТЕ СПРАВЖНЄ ВЗУТТЯ, ЯКЕ ЗАБЕЗПЕЧИТЬ КОФМОРТ ТА ЗДОРОВ'Я ВАШИХ НІГ НА ДОВГІ РОКИ.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
  • Серый
Размер:
  • 43

Похожие товары