Все категории
Добавить товар

Приголомшливі шкіряні туфлі успішного німецького виробника wellensteyn. нові.

1569 грн
Описание

Приголомшливі шкіряні туфлі успішного німецького виробника Wellensteyn. Нові, в коробці. Ціна на оф. сайт і€299,00.
Шкіряні броги Wellensteyn – це втілення гармонії між класичним дизайном і сучасними тенденціями, яка справляє неперевершене враження навіть на найвибагливіших модників.
Шкіряні броги з перфорацією ідеально підкреслять стильний образ кожного чоловіка. Вони повністю виконані з натуральної шкіри ніжного комбінованого кольору. Трендовий дизайн моделі брог підкреслюють шнурівка та легка і зручна підошва. Шикарно виглядають на нозі, мають яскравий та сучасний дизайн,зручну колодку.
Ця модель є вірним супутником у літньому та демісезонних періодах, збагативши ваш образ розкішшю та стилем.

Розмір: 41, 42,43,44,45,46.

Матеріал:
100% шкіра

Wellensteyn (Велленштайн) – це німецький виробник високотехнологічного, функціонального верхнього одягу та взуття для чоловіків та жінок. Заснований він був у портовому місті Гамбург, Німеччина. Над колекціями бренду працюють креативні дизайнери, а у виробництві використовуються сучасні технології. Покупці — це молоді люди, які хочуть недорого та стильно одягатися, мати вигляд на всі 100% та з кожною новою колекцією міняти свій образ.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
  • Бежевый
Размер:
  • 42
  • 43
  • 45
  • 46
Категории:
Материал:
Кожа
Сезон:
Лето Осень Весна