Все категории
Добавить товар

Чоловічий халат nusa з капюшоном

2159 грн
Описание

Матеріал: зовнішньо – велюр, внутрішньо – махра
Склад: 50% бамбук, 50% бавовна
Особливості: з кишенями, на грудях з емблемою, поясом та світлою обробкою навколо виробу
Виробник: Туреччина

Загорнувшись в затишний халатик і розслабитись після трудового дня – люблять точно всі. Тому ми представляємо нову серію чоловічих махрових халатів створених саме для вас. Ряд моделей виготовлені із застосуванням новітньої високотехнологічної тканини “Triga Bamboo”. За допомогою цієї технології вдалось виготовити дуже приємні і які не викликають роздратування на тілі халати. Ви зможете закутатися в нього прохолодним ранком або відразу ж після ванни, щоб зберегти тепло.
Бамбукові халати можна віднести до розряду елітного брендового одягу. Турецька компанія Nusa працює лише з натуральним високоякісним матеріалом, завдяки цьому славиться в усьому світі текстилем, розкішними, елегантними моделями, які створюють за передовими технологіями та накопиченим століттями досвід.

Велюр – тканина, м’який натуральний матеріал, поверхня якого складається з безлічі ворсинок. Їхня довжина, залежно від виду велюру, може бути різною, в межах від трьох до семи міліметрів. Ворс розташований на тканині щільним шаром, що і визначає, наскільки виріб з велюру буде оксамитовим і ніжним на дотик.

Прати можна на делікатному режимі при 30ºC.
Дозволені порошки без відбілювачів.
Віджимання не рекомендується. Краще дати воді самостійно стекти.
Прасувати не треба.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
  • Бордовый
Размер:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Материал:
Велюр
Сезон:
Зима Лето Осень Весна
Принт:
Без принта
Продавец
p.panamera
panameras
Хмельницкий
100% выполненных заказов
Была