Все категории
Добавить товар

Функціональна бавовняна сорочка у смужку пргресивного бренду з данії minimum.нова, з біркою

348 грн
Описание

Функціональна бавовняна сорочка у смужку пргресивного бренду з Данії Minimum.Нова, з біркою.
Практична сорочка комфортного крою, оформлена актуальним принтом у різнобарвну смужку.Модель із застібкою на гудзики на традиційний планці, довгими рукавами на манжеті та класичним коміром. Доповнена нагрудною кишенею. Виготовлена ​​із щільної натуральної 100% бавовняної тканини. Головний критерій такої сорочки - це гарна якість та бездоганна посадка. Чудовий повсякденний варіант.

Розмір M.
-довжина 77
- плечі 47
-пог 56
-рукав 70

Склад:
100% бавовна

Бренд чоловічого та жіночого одягу Minimum бере свій початок у датському місті Орхусі, де 1997 року Peder Tang відкрив невеликий бутік, а потім заснував лейбл. Перша колекція марки, випущена 1999 року, була цілком чоловічою. Жіноча лінія Minimum з'явилася у 2007 році.
Сьогодні Minimum представлений у бутіках Європи, Азії, Австралії та Канади, а також у 25 шоурумах по всьому світу. Бренд створює 10 колекцій на рік – чотири основні та шість експрес-колекцій.Minimum пропонує сезонний базовий та функціональний гардероб, що відображає сучасні модні тендеції, а також одяг для особливих випадків. Колекції марки натхненні ритмом міського життя та характеризуються змішуванням матеріалів, форм та фарб. Minimum – це прогресивний дизайн та розслаблений скандинавський стиль для космополітів, які тримають руку на пульсі часу.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Сезон:
Лето Осень Весна
Материал:
Хлопок
Принт:
В полоску

Похожие товары