Все категории
Добавить товар

Стильна бавовняна сорочка в клітинку відомого німецького бренду tom tailor

276 грн
Описание

Стильна бавовняна сорочка в клітинку відомого німецького бренду Tom Tailor.
Модель класичного силуету, з довгим рукавом, на планці із застібкою на брендовані гудзики. Як декор виступають різноманітні нашивки та вишивка в стилі бренду на грудях.Доповнена нагрудною кишенею з клапаном та застібкою на гудзик. Виконана з комфортного 100% бавовняного матеріалу в клітинку, приємна до тіла та в використанні.
Чудова якість матеріалу, крою та виконання! Відмінний варіант для створення стильного образу.

Розмір ХXL.
-довжина 77
- плечі 53
- пог 62
-рукав 64

Склад:
100% бавовна

Tom Tailor (Том Тейлор) – відомий німецький бренд, що створює колекції у стилі casual для чоловіків, жінок та дітей. Входить до складу TOM TAILOR GROUP, якому належить марка Bonita. Марка працює за принципом "швидкої моди" ("fast-fashion")
Tom Tailor пропонує своїм клієнтам широкий асортимент товарів, призначених для всіх вікових категорій. Як і раніше, головним критерієм при створенні колекцій залишається зручність, яка у поєднанні з цікавим дизайном та доступною вартістю виробів робить марку однією з найпопулярніших серед клієнтів.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • 44/XXL/52
Сезон:
Лето Осень Весна
Материал:
Хлопок
Принт:
В клетку

Похожие товары