Все категории
Добавить товар

Комфотна бавовняна сорочка у смужку бренду andrea le сonte

289 грн
Описание

Комфортна бавовняна сорочка у смужку бренду Andrea Le Сonte, вир-во Турція. Стан нової речі, сток.
Класична чоловіча сорочка з довгим рукавом, що відрізняється зручністю та якістю виконання. Прямий крій в даному випадку доповнюється відкладним комірцем з застібкою на гудзик і довгими рукавами. Як застібка тут передбачені гудзики. Яскрава смужка по всьому полю сорочки забезпечує стильність оформлення.Сорочка виконана з матеріалу середньої щільності, в якій 100% бавовни. Така тканина дозволяє виробу довго зберігати первісний вигляд, не деформуватися при пранні та частому використанні.
Головний критерій такої сорочки - це гарна якість та бездоганна посадка.Модель універсальна та підходить для образів в офісному та повсякденному стилях.

Розмір XL.
-довжина 82
- плечі 53
-пог 63
- рукав 64

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Бежевый
  • Разноцветный
Размер:
  • 42/XL/50
Сезон:
Лето Осень Весна
Материал:
Хлопок
Принт:
В полоску

Похожие товары