Все категории
Добавить товар

Комфортні якісні трекінгові штани на флісі успішного німецького бренду kilimanjaro

550 грн
Описание

Комфортні якісні трекінгові штани на флісі успішного німецького бренду Kilimanjaro.Стан нової речі, сток.
Основним завданням дизайнерів штанів було зберегти комфорт рухів, і з цим завданням вони впоралися на всі сто відсотків – штани створюють відчуття легкості, не сковують рухи і виглядають стильно і солідно.Відмінний варіант штанів для активного відпочинку, подорожей та для повсякденного носіння в місті. Пошиті штани з зручної, однотонної тканини, з водо - і грязе - захисним просоченням Тканина з вмістом поліестеру і еластану приємна до тіла, добре тримає колір і відрізняється високою міцністю. Зручні кишені на блискавці.Утеплювач з флісу з внутрішньої сторони забезпечує тепло та комфорт навіть у прохолодні дні.
Модель з оптимальним набором характеристик прослужить багато років і стане в нагоді не тільки в походах, але і на дачі, пікніку і повсякденному житті.

Розмір S.
-довжина 109
-кроковий 81
-пот 40-44(резинка)
- поб 50+
-посадка перед 28 зад 37
-ширина штанини верх 29 низ 20

Склад:
90% поліестер
10% еластан

Kilimanjaro – німецький виробник товарів для активного відпочинку та кемпінгу. Компанія отримала визнання споживачів Європи завдяки високій якості своєї продукції та доступної ціни. Інженери та розробники Kilimanjaro безперервно ведуть роботи з покращення вже існуючих моделей та випускає новинки для того, щоб порадувати споживача. Контролює всі етапи виробництва, починаючи від використаного матеріалу до дизайну, роблять Kilimanjaro просто незамінним на відпочинку. Компанія дає гарантію на весь асортимент товарів, тому тривалий термін експлуатації Вам забезпечений. Незважаючи на гідну якість продукції, Kilimanjaro не робить завищеної ціни.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 30/S/44
  • 31/M/44
Материал:
Полиэстер Эластан
Сезон:
Осень Весна
Продавец
val1109
Брендовий одяг
Супер-продавец
Кривой Рог
92% выполненных заказов
Был

Похожие товары