Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Бавовняні штани-чиноси від tchibo, германія

450 грн
Описание

Тип одягу: Штани
Кілька примірників у наявності

Модні штани-чиноси від Tchibo, Німеччина

Ця модель не сковує рухів, у них не жарко. До того ж її можна комбінувати майже з будь-яким верхом. Вони універсальні! - їх можна носити на прогулянку або на офіційний захід — вони всюди мають доречний вигляд!

Виготовлені з бавовняної саржі (міцної та м'якої). Прямий крій. Деталі: на талії пришивний пояс із петельками. З боків ушивні кишені, ззаду прорізні кишені з окантовкою. Застібаються на блискавку та ґудзик спереду. Добре сидять і не сковують рухів.

Колір: оливка, приглушений відтінок

Розмір вказаний 58, орієнтуємося на заміри

НОТ — 53,5 (максимально 55), НОС — 61 (максимально 63), глибина посадки спереду — 29, глибина посадки ззаду — 40,8, ширина холоші вгорі в найширшому місці — 36, ширина холоші внизу — там, де протягується нога — 21,2, кроковий шов — 83,5, загальна довжина — 110,5

450 грн.

Чому варто придбати штани чинос?

- Практичність
Зручність і функціональність цих штанів важко переоцінити, тут усе продумано до дрібниць і навіть після прання штани зберігають бездоганний вигляд.

- Комфорт
Ці штани підходять і для роботи, і для відпочинку. У них Ви почуватиметеся комфортно як на вечірці, так і в ділових умовах.

- Стиль
Крім своєї функціональності, штани вирізняються модним дизайном, який чудово доповнює недбалий, повсякденний стиль одягу. До них підійде будь-яке взуття та одяг: будь-то звичайні кеди, в'язаний светр.

- Довговічність
Виконані з бавовни — це дає змогу насолоджуватися такими штанами максимально довго.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?