Все категории
Добавить товар

Трекінгові шорти mello’s

850 грн
Описание

трекінгові шорти Mello’s
Оригінал
Склад : 100% поліамід.
Заміри:
Пояс-резинка : 38-42
Довжина - 53
Посадка- 35 см.

Технічний спортивний одяг Mello’s для активного відпочинку на відкритому повітрі  був ретельно розроблений, щоб задовольнити різні потреби активного відпочинку . Незалежно від того, чи любите ви альпінізм, трекінг, скелелазіння або лижний альпінізм , ви знайдете ідеальний одяг для будь-якого випадку. Завдяки поєднанню чистого стилю та вивчених технічних особливостей ви зможете повною мірою насолодитися своїми пригодами, не турбуючись про свій одяг.
Ви любитель гір, альпінізму, трекінгу та пригод на природі ? Хочете бути впевненими, що у вас є правильний одяг, щоб впоратися з труднощами з комфортом і безпекою? Тоді технічний спортивний одяг Mello’s Outdoor  – це відповідь на ваші потреби!
Наш технічний одяг був розроблений, щоб забезпечити максимальний комфорт і безпеку в будь-якій ситуації. Посадка та вибір матеріалів дозволять вам легко рухатися, гарантуючи повну свободу рухів. Незалежно від того, піднімаєтеся ви на скелю, досліджуєте гірські стежки чи стикаєтеся з несприятливими погодними умовами, ви можете розраховувати на те, що одяг Mello’s підтримає вас у будь-якій труднощі.

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Серый
Размер:
  • 32/M/46
  • Onesize
Продавец
lesia589
lesia589
Супер-продавец
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары