Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Кеоамічна бронепластина rma i № 1155 i 6 клас

12500 грн
Описание

Тип одягу: Інший тип одягу

Торг

Бронепластина RMA модель № 1155 - це високоякісний елемент бронежилета, який відповідає вимогам класу захисту 6. Він розроблений, щоб захистити користувача від пострілів з важкої стрілецької зброї, як гвинтівки, у тому числі і бронебійними кулями.

Бронепластина RMA модель № 1155 сертифікована NIJ. Доведено, що він перевершує параметри випробувань NIJ, щоб витримувати кілька ударів M2AP 30-06, забезпечуючи при цьому повний захист від краю до краю - доведено в цьому YouTube відео. RMA Armament перебудовує всі наші пластини бронежилету рівня IV, щоб перевершити параметри тестування NIJ лише одного патрона M2AP 30-06, щоб забезпечити безпеку наших клієнтів у найважчих ситуаціях. Ця керамічна пластина бронежилета також розрахована на багаторазове влучення, щоб вражати багато інших популярних патронів, таких як M855A1, M193, 7,62 × 39 MSC, .308 та багато інших. Не ставте своє життя на щось менше, ніж найкращий бронежилет.

RMA є найбільш затребуваною маркою бронепластин серед правоохоронців США. Ми зарекомендували себе як найсильніший, найдосконаліший та найефективніший виробник броні в країні. Ніхто більше не наближається. RMA належить і управляється колишнім офіцером поліції та морським піхотинцем США, який носив зброю протягом двох кар'єр і знає, що вам потрібно.

Перелік переваг:

Високий рівень захисту – бронепластина RMA модель № 1155 відповідає класу захисту 4, що означає, що вона може зупинити кулю калібру 7.62 мм із сталевим сердечником.

Легка вага - завдяки використанню передових технологій у виробництві, бронепластина RMA модель № 1155 має дуже низьку вагу, що полегшує носіння бронежилету та зменшує втому.

Міцний матеріал - бронепластина RMA модель № 1155 виготовлена з кераміки, яка має високий ступінь міцності та стійкості до старіння.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Продавец
artem3327409
artem3327409
Была

Похожие товары