Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Бронежилет 4+ рівня захисту з антирекошетними пластинами. британ

400 грн
Описание

Виробник: Власне виробництво
Тип одягу: Інший тип одягу
Колір: Інший колір

Кілька примірників у наявності

sprey MK4 є штатним бронежилетом британської армії в забарвленні MTP (MULTI TERRAIN PATERN). Даний товар є чохлом, в який можна вставити бронеплити або кевлар. Вся вільна поверхня бронежилета покрита MOLLE інтерфейсом для монтажу різноманітних підсумків.
Жилет виконаний з міцного матеріалу Cordura 1000 den з поліуретанової водовідштовхувальної плівки (матеріал верху) і потовідвідної 3D підкладки з поліестеру, внутрішня частина покрита м’якою демпферною підкладкою з відмінно продуманою вентиляцією. Бронеплити вставляються в сам жилет що є незаперечним плюсом – тобто, жилет одночасно стає повноцінним бронежилетом, в результаті чого відпадає необхідність одягати розвантаження поверх бронежилета. Також в жилеті передбачені кишені для кевларових пакетів. Внутрішні кишені дозволяють розміщувати бронеплити розміром 25 * 30см і 30 * 35 см, в бічні кишені можна вкладати плити розміром 10 * 15см.
У жилета вельми міцний пояс на велкро-липучці, фіксація посилюється кріпленнями-фастексами.
Жилет (розмірний, розмір визначається зростом і обсягом грудей)
За час використання під час бойових дій в Іраку і Афганістані показав свою надійність, практичність, гігієнічність і високі захисні властивості.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Продавец
bogdan2139029
bogdan2139029
Киев
Был

Похожие товары