Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Серый мужской спорт-фешн костюм от ievenko

2700 грн
Описание

Тільки 18 та 19 листопада ціна зі знижкою 25% становить = 2 999 грн!
Дизайнерський сірий чоловічий спортивний костюм із світловідбиваючими елементами/кантами
Продовження в стилі спорт-кежуал вже у літньої колекції, які Вам теж сподобаються від малих до ВЕЛИКИХ розмірах де ми підберему чи адаптуємо штани і куртку під Вашу статуру.
Це виріб, дизайн який повністью конструюється для українських мицних чоловікив і виготовляється в преміум сегменті і мають бути найкращими, надсучасними, надійними та стильними!

Розміри — М (50) L (52) Xl (54), XXL (56-58) 3-4XL (60-64) та 5XL (66) - нова колекція, нова модель за ціною від 3 999,00 грн. в залежності від розміру.

Так що собою представляє сам спортивний костюм, чому такий дорогий і чому він прослужить роки, а Ви станете нашим постійним клієнтом?

- в костюмі аж 8 кишень!
- 4 на куртці, 2 з низ внутрішні на замках: телефон, портмоне, ключі тощо під надійним захистом японської блискавки YKK.
- 4 на штанах, задні 2 з них на кнопках: вже поклавши щось, є впевненість що просто так не випаде із кишені.
- італійська підкладка із сорочкової текстурної бавовни: і ти розумієш внутрішня краса оздоблення виробу краще ніж ти міг собі уявити;
- всі шви запаковані: а це якість яку можна побачити зараз тільки у дизайнерському одягу, і то ну у всіх, тому що це кропітка робота.
- зшито армованими нитками: нитки які дуже складно порвати, при всіх стараннях і присідання мій покупець має бути впевнений, що жоден шов не розійдеться, навіть при екстремальних умовах на танцях чи після них! Тож в цьому сенсі це безпечна річ;
- тканина на дотик замша: нова еластична тканина яка дуже підійшла для спортивного одягу, торкатися можна досхочу;
- комір-бомбер: універсальний варіант, тримається в моді десятиріччя;
- стьобані рукави: здається робить руки більш міцними, але в цілому це дизайнерська фішка)
- відмінна посадка: навіть якщо ти не спортивний — ми це передбачили.
- зносостійкість матеріалу: тестуємо на краш-тестах (присідаємо зі штангою та гантелями, бігаємо, стрибаємо та робимо всілякі не звичайні аеробні та анаеробні вправи, ну ти в курсі що це)

При створенні даного спортивного костюма, я виходив з простих запитів чоловіків — що одягнути, вільне, зручне, де є вдосталь кишень, не потрібно прасувати, взагалі одяг який повинен виглядати пристойно і надавати трохи спортивного вигляду!

Ось ця варіація спортивного костюма без яскравих ліній і кольорів, де всі деталі виготовлені в основний колір і відтінок.

Коричневий колір з відтінками "старого антика" в декорі ниток / вишивки й блискавки — надають костюму не просто спортивний образ, але й елегантність.
Універсальний варіант для прогулянки, для спорту, подорожі, просто для заміського відпочинку або вихідного дня.

Тканина: замша на дайвінгу. На дотик це замша з еластаном, а за складом поліестер 65%, віскоза 35%.
Дуже витривалий матеріал, при цьому дуже повітряний і міцний.
Даний матеріал я тестую вже з весни 2020 року (у спортивному костюмі Джентльмени, у мене є окремий пост по ньому) і тестую його в спорті, в повсякденному носінні та пранні під різними температурними режимами (це мій тест, а для покупця не більше 30 градусів прання в машинці або хімчистка!)

Можна сказати що цей костюм створений з трепетом і високою якістю покупця на довгі роки! Це вже інший рівень спортивного кежуал!

А ще, ми створюємо вироби індивідуального пошиття під Ваші особисті параметри, і безперечно за додаткову оплату)​

Ще більше дизайнерських речей IevenkoMensWear на SHAFA

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
  • Коричневый
Размер:
  • 46/3XL/54
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
  • 48/4XL/56
  • 50/4XL/58
  • Другой
Материал:
Дайвинг
Сезон:
Зима Лето Осень Весна

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?