Все категории
Добавить товар

Фірмові чоловічі спортивні велоштани crane! {можливий обмін/обмен}

280 грн -29% 200 грн
Описание

Чоловічі велоштани від популярної німецької фірми Crane чорного кольору. Штани повністю на микрофлисе. "Памперс" - Coolmax® Invista®, володіє антибактеріальними, влаговиводящими, зносостійкими властивостями. Модель – зі сформованими колінами. Є світловідбиваючі елементи для безпеки на дорогах. Внизу штанини застібаються на блискавку збоку. На талії - шнурок.
Велоштани Crane з памперсом відмінно підійдуть для холодних поїздок на велосипеді. Комфортна температура від +10°C до -10°C. Памперс виготовлений з матеріалу відомої фірми CoolMax 100% polyster. Передня частина виготовлена також з 100% не продувається поліестеру. Задня частина складається з 80% Polyamid і 14% Elastan. На чоловічих велоштанах Crane всі шви плоскої форми для запобігання натирання. Широкий пояс не буде перетискати район живота, а спеціальні затягування не дадуть штанів спадати. В районі колін форма штанів має спеціальний вигин, таким чином, нижні манжети не підстрибують вгору при згинанні ноги. Збоку на штанині є світловідбиваючі елементи, а низ штанини щільно фіксується на блискавці. Від себе хочеться додати, що велоштани пошиті дуже добротно, що спільно із застосуванням сучасних матеріалів підтверджує німецька якість. Якщо Ви вирішили купити велоштани, то вибір на користь марки Crane буде одним з кращих.
Виміри в спокійному стані: - напівобхват талії - 40 см, напівобхват стегон - 43 см - довжина по боковому шву - 103 см Виробник: Crane.
Пропонуйте свою ціну або обмін!)

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
  • Серый
Размер:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Продавец
olhavasiuta
FIAT LUX
Супер-продавец
Ивано-Франковск
79% выполненных заказов
Была

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?