Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Професійний ультразвуковий відлякувач від собак repeller

200 грн
Описание

Призначення: Інше
Кілька примірників у наявності

Портативний електронний ультразвуковий відлякувач собак допоможе захистити Вас від нападу сліпих і агресивних собак на вулицях міста. Він ефективно відлякає собаку та збереже Вам здоров'я або навіть життя. Цей невеликий відлякувач собак працює на батарейці та легко вміститься в кишеню або жіночу сумочку.

Мініатюрний відлякувач собак AD-100 являє собою переносний електронний прилад (зборений у корпусі мініліхтарика), що випромінює потужні ультразвукові коливання, чутні собаками та не сприймається людиною. Випромінювання зупиняє агресивний собаку та відвертає його в втечу. Прилад особливо дієвий, якщо собака звернений у Ваш бік і поводиться загрозливо. Ультразвук не завдає собаці фізичної шкоди, а лише змушує її відчути сильний дискомфорт, панічний страх і бажання сховатися. Найбільший ефект досягається у разі впливу на агресивних бродячих собак.

Прилад діє на відстані 15 метрів. Найбільш потужний вплив відчувається на дистанції 5-10 метрів. Вже за 1 секунду після натискання кнопки Ви побачите результат. Його використовують поліцейські, поштарі та інші служби багатьох країн світу. Просто необхідний велосипедистам. Відлякувач собак заслужив велику довіру та визнання у світі.

Цей відлякувач собак просто необхідний у повсякденному житті, особливо жінкам і дітям. Також за допомогою цього відлякувача собак можна тренувати Вашого собаку різними командами — Ви побачите ефект від тренувань уже за 2 тижні. Це заміна свистка, використовуваного кінологами. Собака на відстані беззаперечно виконуватиме Ваші команди, які Ви надсилаєте їй за допомогою приладу. Набагато простіше натиснути кнопку 1 або 2 рази, ніж орати на вулиці «ко мені!» або «Фу!»

Для власників собак прилад незамінний для виключення небажаних і небезпечних контактів із вуличними тваринами.

Технічні характеристики:

функції: тренування собак, відлякування собак, LED-підсвітка;
розміри: 130 X 40 X 22 мм;
вага: 98 грамів;
частота: 25 KHz;
звуковий тиск, 150 дБ
максимальне споживання струму: 130 mA;
живлення: 9V батарея типу «Крона»;
Комплект постачання:

Ультразвуковий відлякувач собак — 1 шт.
Інструкція (англ.) — 1 шт.
9V батарейка – 1шт.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?