Все категории
Добавить товар

Балалістичний шолом protection group danmark arch

20200 грн
Описание

Призначення: Засоби захисту голови

Балалістичний шолом ARCH High Cut від PGD Protection Group Danmark пропонує надійний балістичний захист за дуже гідною ціною! Він обладнаний системою фіксації шолома з регульованою шкалою та знімними подушечками для індивідуального припасування та максимальної зручності користувача.

Базова інформація

З боків є напрямні для аксесуарів типу ARC. Їх можна використовувати, наприклад, для навушників Earpro та ліхтарів для шоломів. Крім того, на шоломі є петлі для міток IFF та інших нашивок, а також невеликі аксесуари на липучці. Переднє кріплення NVG сумісне з усіма кріпленнями американського типу для налобних ліхтарів і екшн-камер.

Подушечки з піни з ефектом пам'яті всередині шолома набувають форми вашої голови за 2-3 секунди та забезпечують комфорт, а також захист від ударів тупим предметом.

Балалістичний захист: NIJ IIIA
Балалістичний тест V50 відповідно до STANAG2920 (17 гран за 720 м/с)
Високий виріз
Система кріплення шолома BOA з регульованою шкалою
4-точковий підборіддя
Знімні внутрішні подушечки з піни з ефектом пам'яті
Кріплення ПНВ спереду
Напрямні ARC з боків
Основи-петлі для камуфляжу, нашивок тощо.
Вага оК. 1450 г/3,2 фунта. (Великий)
Матеріал: арамідний кевлар виробництва DuPont.
Зроблено в Європі
П'ять років гарантії
ЩО ТАКЕ ВИСОКИЙ ВИРЕЗ?

Шоломи High Cut стають дедалі популярнішими у 2010-х роках. Суть цих шоломів у функціональності та зручності під час носіння навушників і комунів. Вони можуть бути дуже незручні під звичайними шоломами.

Повертаючи невелику площу балістикового захисту, неабияк підвищується комфорт користувача, що допомагає користувачеві залишатися уважнішим.

Розмір і можливість регулювання

Ці шоломи доступні у двох розмірах корпусу: Large і X-Large. Підкладка трохи регулюється за допомогою зручного регулятора ззаду.

Переміщувальна або навіть замінюючи колодки на неоригінальні (тонше/товще), ви можете ще більше змінити посадку.

NIJ 0101.04 пояснює

Є безліч стандартів, але цей є найпоширенішим у Європі та широко використовується в усьому світі. М'які панелі пропонують не більш ніж IIIA, звідки — жорсткі пластини. Цей шолом IIIA

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный