Все категории
Добавить товар

Кросівки армійські bistfor олива

2460 грн
Описание

Сезон: Весна- осінь 

Bistfor кросівки тактичні демісезонні підійдуть як для гірського походу, так і для міста. Відрізняються сучасним дизайном і невеликою вагою. Зручна подовжена шнурівка дозволяє ідеально закріпити кросівок на нозі, а міцні шнурки не промокають і не ковзають. Кросівки призначені для трекінгу, бігу по бездоріжжю та активного відпочинку. Це красиве, сучасне та зручне трекінгове взуття, яке надійно захищає від мінливості погоди чи складнощів рельєфу.

Верх кросівок виготовлений із щільної шкіри (замші) та Cordura, що дозволяє кросівкам бути одночасно вологостійкими (дихаючими), зносостійкими та міцними. Прорезинені носок і п'ята надійно захищають ноги від ударів і роблять взуття більш довговічним. Деталі кросівок прошиті двома строчками. М'яка мембранна підкладка забезпечує ідеальний мікроклімат всередині кросівок і створює максимальний комфорт для ніг. Завдяки використанню спеціальної колодки, ця модель відмінно підходить для тривалих походів і значних спортивних навантажень. Анатомічна устілка надає м'якості всій внутрішній конструкції взуття. Лита підошва не пропускає вологу і є надзвичайно зносостійкою, а різноспрямований малюнок протектора зберігає хороше зчеплення з поверхнею при бігу чи ходьбі.

Кросівки армійські,  чоловічі, ідеально підходять для походів, і повсякденного носіння. Дуже зручна колодка. Натуральна, перфірована замша, у поєднанні щільною дихаючою сіткою Перед покупкою виміряйте довжину устілки ваших черевиків, і зв'яжіться зі мною, для узгодження наявності необхідного розміру.

Розмірний ряд з  40 по 45:  40=26.5см., 41=27.5см., 42=28.см., 43=28.5см.44=29см., 45=30 см.. Посилку  відправляємо Новою Поштою. Укрпоштою 

Наші переваги:

офіційний сайт *****************
більше 17 років роботи та кілька тисяч задоволених клієнтів (100% позитивних відгуків: *****************
фото та відео в живу безпосередньо вашого товару перед відправкою!
гарантований обмін та повернення товару

Состояние: Новое
Цвет:
  • Хаки
Размер:
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?