Все категории
Добавить товар

Кросівки тактичні lytos cosmic jab run 23 хакі

3650 грн -4% 3510 грн
Описание

Взуття Lytos є результатом ідеального балансу між легкістю та міцністю, між комфортом та надійністю, що гарантує впевненість та непереборність у будь-якій ситуації. Будова верхньої частини є посилена вставками зі скловолокна (на носінні, на п'яті та в області гачків та петель), які захищають від пошкоджень, забезпечують жорсткість при повороті та роблять взуття більш стійким до зносу. Термопластичні вставки, змодельовані при високій температурі на спеціальному устаткуванні, послідовно фіксуються в бажану форму при зниженні температури до - 20°С. Завдяки цьому особливому процесу п'яти та носіння зберігають свою первісну форму та оптимальну жорсткість протягом усього терміну служби виробу. 

Це взуття впорається з усіма труднощами, тому що при виготовленні використовуються  передові технології кріплення підошви гарячою вулканізацією до верху взуття,  за багато років завоювала довіру сотень брендів та мільйонів людей.

Верх: натуральна шкіра + кордура + байкаст
Вага половини пари: близько 360 грам (розмір 42)
Підошва:  двокомронентна з амортизуючою піною EVA
Внутрішня устілка: анатомічний Ortholite®, знімний

Розмірний ряд з 40 по 47:  40 = 25.5см., 41 = 26.5см., 42 = 27.5см., 43 = 28см., 44 = 29см., 45 = 29.5см., 46 = 30.5см. 47=31см.

Перед покупкою заміряйте довжину устілки ваших кросівок і зв'яжіться з нами для уточнення наявності потрібного розміру. Посилку відправляємо Новою Поштою, Делівері, Укрпоштою.

Наші переваги:

офіційний сайт *****************
більше 17 років роботи та кілька тисяч задоволених клієнтів (100% позитивних відгуків: *****************
фото та відео в живу безпосередньо вашого товару перед відправкою!
гарантований обмін та повернення товару

Состояние: Новое
Цвет:
  • Хаки
Размер:
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?