Все категории
Добавить товар

Берці зимові / військове, тактичне, утепленне взуття inferno

1800 грн
Описание

Виробник: Армия
Тип взуття: Черевики

Торг
Кілька примірників у наявності

Наш сайт: **********
Відправка: післяплата (оплата при отриманні)
Обмін/повернення - без проблем
Розмірний ряд:
- 41 (27,5 см)
- 42 (28 см)
- 43 (29 см)
- 44 (29,5 см)

Тактичні зимові берці полегшеного плану, з оптимальним балансом багатофункціональності (повсякденне носіння) та міцності (для військових, силових структур). Одне з основних завдань - мати максимально високий коефіцієнт зносостійкості, збереження теплогенерації в холодну погоду і при цьому мати почуття комфорту для досягнення поставлених завдань.
Матеріали імпортних виробників 1-го ґатунку, проходять ретельний контроль якості, відповідаючи вимогам та характеристикам для спецвзуття.

# Натуральна, міцна шкіра ВРХ гарантує оптимально сухе середовище всередині взуття (запобігає зайвому потовиділенню, методом відведення вологи у верхні шари для випаровування через наявність природних мікропор). Завдяки гідрофобному просочення шкіри не боїться впливу вологи (дощ, сніг, сльота)

# Вставки із зносостійкого, непромокального матеріалу «Cordura» (задіяна в уразливих місцях до розриву. Дозволяє не побоюватися передчасного стирання та пошкоджень. Міцність перевищує х3 порівняно зі шкірою).

# Двокомпонентний сплав підошви з окремими властивостями призначення кожного шару - стабілізує стопу і захищає ногу від ходових навантажень шляхом амортизації та демпфування. Наявність агресивного протектора гарантує стійкість і зчеплення під час руху по пересіченій місцевості не побоюватися травми стопи.

# Утеплені інноваційним матеріалом SlimTex® не вбирає вологу і зберігає форму (не притоптується) після закінчення часу. Температурний режим експлуатації до -25°C (в сукупності з елементами, що утеплюють).

# Якісні матеріали та анатомічно правильно спроектоване пошиття - суттєво полегшує модель, зменшуючи втому при тривалій експлуатації не перешкоджаючи нормальному кровообігу в ногах. Значною конструктивною властивістю є фіксація гомілкостопа - запобігаючи попутним травмам на нестійкій поверхні.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Хаки
Размер:
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
Продавец
sinen...
sinenomine313395
Киев
Была

Похожие товары