Все категории
Добавить товар

Тактичні карго штани mil-tec softshell explorer водонепроникні

1750 грн
Описание

Утеплені
Нові з етикетками
Розмір по факту М-L
Пояс 43-45
ПОБ 53
Довжина 108 см
ціна на сайті 3200 грн
Штани Mil-Tec Explorer - міцні, утеплені, водонепроникні та паропроникні штани Softshell, оснащені дихаючою мембраною. Вони виготовлені з високоякісного матеріалу, який є сумішшю поліестеру і еластану. Тканина, що використовується легка, еластична і сохне швидше, ніж бавовняна тканина. Утеплення забезпечує флісова підкладка.

Водонепроникність матеріалу становить 5000 мм/м2, а тришарова структура ламінату забезпечує достатній комфорт у будь-яких умовах.

Штани мають сім кишень:
- дві класичні, відкриті бічні кишені,
- невелика кишеня на блискавці,
- дві великі вантажні кишені з D-подібним кільцем, внутрішня кишеня і клапани, що застібаються на гудзики,
- дві задні кишені з клапанами, що застібаються на гудзики.

Завдяки великій кількості практичних та правильно спланованих кишень штани ідеально підходять як для міських умов, так і для активного відпочинку.

Всередині штанів підкладка із теплого м'якого флісу. На колінах є додаткові краї, щоб запобігти натиранню та розриву матеріалу. Внизу штанин є манжети для регулювання та правильного припасування по фігурі користувача.

На петлях для ременя спереду штанів є два D-подібні кільця, які дозволяють прикріпити, наприклад, ключі або ліхтарик. Ширина штанин регулюється блискавками, захованими під планкою. Ширинка застібається на класичну блискавку.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 32/M/46
  • 31/M/44
  • 33/L/48
Продавец
ponomarevshop
ponomarevshop
Супер-продавец
Чернигов
65% выполненных заказов
Был

Похожие товары