Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Плитоноска, рпс, підсумки

3800 грн
Описание

Для зв'язку
**********
Відправка наложеним платежем. Можливий без готівковий розрахунок.
Плитоноска під розмір плит 25х30.

🇺🇦Плитоноска 3800грн
🇺🇦РПС 1400грн
🇺🇦Напашна сумка 750грн
🇺🇦Підсумок відкритого типу АК 250грн
🇺🇦Сумка для скидання пустих магазинів 300грн.

Матеріал виробу - Cordura 1000D Multicam Original.
Це міцний, зносостійкий матеріал, стійкий до впливу ультрафіолету та деформації. Завдяки високим експлуатаційним характеристикам, Cordura активно використовується для виробництва армійського і тактичного спорядження.

Система швидкого скидання дозволить зняти плитоноску за лічені секунди, скелетизовані боковини полегшують вагу виробу, а оригінальні матеріали Cordura / Nylon гарантують довгу службу.

Бічні вставки мають «скелетну» структуру, за рахунок чого виріб має ще меншу вагу. По обидва боки від переднього модуля є фастекси ROC Buckle (виробництва 2М, Італія), за допомогою яких можна значно прискорити надягання або скидання плитоноски.

За Velcro-панеллю знаходиться невелике адміністративне відділення. Воно закривається на вологозахищену блискавку, а значить, захищене від потрапляння вологи та бруду. Дана кишеня розрахована на зберігання невеликих пласких речей, як от посвідчення, ключі, запальничка та подібні за габаритами предмети.

Щоб уникнути випадкового зривання підсумка з основи Velcro, він фіксується до строп на плитоносці за допомогою карабінів WJ (Woo Jin) від всесвітньо відомого виробника фурнітури з Південної Кореї.

Окремо хочеться підкреслити систему швидкого скидання даної плитоноски. Жилет однаково добре скидається як лівою, так і правою рукою. Необхідно всього лише два рухи - смикнути за шнур фастекса ROC /80 вниз, щоб розстебнути боковину.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Хаки
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары