Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Плитоноска розгрузка 2в1 cordura 1000d coyote

3300 грн -7% 3099 грн
Описание

Плитоноска ASDAG - це елемент спорядження, який був розроблений для використання мобільними підрозділами, де для бійця крім індивідуального захисту важлива рухливість.

Вона має класичну конструкцію для такого варіанта амуніції. Це два відсіки під плити (передньої (на грудях) та задній (на спині)), які з'єднуються плечовими лямками та камербандами скелетного типу. Для точної посадки по фігурі або в залежності від кількості одягу передбачена система припасування. Також реалізовано швидке скидання бронежилету, для звільнення від спорядження або надання допомоги бійцю.

Виготовлена ​​плитоноска з щільної кордури 1000d, яка стійка до розривів і стирання. Зсередини є вставки із 3D сітки, завдання яких забезпечити необхідну терморегуляцію тіла при тривалому носінні та під час інтенсивного руху.

Переваги:

1. Матеріал плитоноски. Виготовлена ​​з оригінальної кордури 1000d. Це найщільніший матеріал. Тільки кордур може витримати сталеві плити.

2.Трансформована система підсумків. Плитоноска оснащена системою підсумків (7 штук), яку можна трансформувати під власні потреби, або переважувати на іншу амуніцію.

3. Система швидкого скидання. Плечові та бічні стрічки із застібками на липучках Velcro дають можливість швидко вивільнитись із жилета у разі потреби. При пожежі або затопленні бронежилет потрібно терміново зняти з себе якнайшвидше. Немає часу на обмірковування, як це зробити. Для цього вона оснащена системою скидання.

Характеристики:

- Призначена для розміщення поверх екіпірування.
- Матеріал: кордур 1000Д.
- Колір: камуфляж (під оливковий піксель або койот).
- Регульовані м'які лямки. Розмір регулюється бічними і  плечовими липучками.
- 4 кишені для магазину, кишеню під гранату, кишеню під рацію і кишеню під аптечку.
- Демпфер з внутрішньої частини жилету для комфорту та вентиляції.

  Вироблено в Туреччині

Замовляйте по номеру тел. +38********** Артем

Состояние: Новое
Цвет:
  • Горчичный
  • Хаки
Размер:
  • Onesize
Продавец
asdag
asdag
Днепр
67% выполненных заказов
Был

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?