Все категории
Добавить товар
Описание

Багато чоловіків вирішують замовити парк в інтернет-магазіні, необхідний їм у якості зручної і практичної одягу для повсякденної шкарпетки. Довше тепловий парк став незаміною для активних чоловіків холодною зимою. Вона чудово дивиться на чоловіків будь-якого зросту і комплекції. Матеріал, з якого пошита паркова чоловіча, має мембранне покриття, яке не пропускає вологи, абсолютно не продуване ззовні, але при цьому випаровує зсередини.
Наприклад, у парку чоловіча у синьому кольорі є ще одним модним варіантом куртки. Багато кишень надають їй додаткової функціональності. Ця модель має чудову якість пошивання. Вільний покріває рухи, які особливо важливі для активних чоловіків.
Подібний зовнішній одяг влучно наголошує на вишуканому смакі власника. Завдяки сучасним матеріалам у парку чоловік почуватиметься комфортно. Крім того, куртка на ньому буде дивитися стильно і дорого. Коротко кажучи, підкладка, висока кількість її повітряної системи, свідчить про те, що цей вид куртки має неповторну якість. Підкладка дуже тепла, але при цьому дуже легка, тому куртка зовсім не втискає її. 

Особливості моделі:

Для пошиття зимових чоловічих курток-парок використовується бавовняні тканини « Парка», що складаються з бавовни та вискози.

Підкладка з напівшерстя;

Затискується на блискавку.

На капюшоні є зйомна міхова опушка;

На куртці-парку 5 кишень з них 2 верхніх на кнопках. Ще 2 накладні кишені нижче талії і

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
  • 46/3XL/54
Продавец
zuzanskaolja
zuzanskaolja
Бережаны
79% выполненных заказов
Была

Похожие товары