Все категории
Добавить товар

Шикарна шкіряна куртка barneys leather biker jacket

2800 грн
Описание

Шикарна шкіряна куртка Barneys Leather Biker Jacket with Quilted Ribbed Sleeves , стильна та дуже якісна куртка , бездоганно сідає по фігурі .Повний опис моделі дивіться нижче!
Стан нової речі без слідів використання, на спині був усунений не значний дефект у вигляді нескрізьного порізу 3см (показав на фото) , в житті нічого не видно
Розмір XS

Ціна 2800 грн
Ціна виробника 375фунтів

Плечі 43
ПОГ між подмишками 49
Рукав від плеча 66
Довжина по спині від коміра 63.5

Ключові риси:
– Виготовлений зі 100% натуральної шкіри (овеча наппа)
– Надзвичайно м’які та зручні з першого носіння
– Унікальні ребристі рукави
– Срібна фурнітура
– Три кишені на блискавці

Наша шкіряна байкерська куртка зі стьобаними ребристими рукавами повертається за великим попитом. Цей бестселер байкер стане чудовим доповненням до будь-якого гардеробу і обов’язково стане вашим новим фаворитом. Ця куртка, яка носить повністю застібнуту блискавку або відкриту, обов’язково приверне увагу.

Внутрішня команда дизайнерів Barneys Originals хотіла створити для вас жакет, який був би поза часом і має переваги. Класичний асиметричний крій ідеально поєднується з будь-яким одягом, але те, що надає цій куртці справжнього обговорення, так це ребристі рукава. Ця приваблива шкіряна куртка, виготовлена ​​з надм’якої овечої шкіри, гарантує комфорт із першого разу.

Поради по догляду:
Дбайливо ставтеся до цієї куртки, і вона буде з вами рік за роком. Рекомендуємо повісити цю куртку на м'яку вішалку, вона заслуговує на повагу. Уникайте води, оскільки барвник може перенестися на легші матеріали.

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
Модель:
Косуха

Похожие товары