Все категории
Добавить товар

Демісезонна нова чоловіча куртка gemyse чорного кольору з капюшоном розмір м

2500 грн -28% 1800 грн
Описание

Зимова нова чоловіча куртка Gemyse чорного кольору з капюшоном розмір М.

Випадки: незамінна утеплена куртка для відпочинку на свіжому повітрі та для подорожей, ідеальний одяг для катання на гірських лижах, сноуборді, зимових видів спорту, походів, альпінізму, кемпінгу, скелелазіння, їзди на велосипеді та інших видів зимового відпочинку.
Тепла та міцна снігова куртка: зовнішня тканина міцна та зносостійка, внутрішня м’яка флісова підкладка достатньо товста, щоб зігріти та комфортно під час холодної зими, але пропускає повітря. Зшивка посилена, досить міцна, щоб носити її роками.
Водонепроникність і швидке висихання: професійне водовідштовхувальне покриття, блискавки та кишені також мають водонепроникний дизайн, ви не будете турбуватися про те, щоб промокнути під час катання на лижах, сноуборді чи в дощові дні, наша водонепроникна куртка від дощу ефективно захистить вас усюди, збереже ваше тіло сухий і теплий весь день, також може боротися з поганою дощовою або туманною погодою.
Вітрозахисне зимове пальто: 1. Регульовані манжети на липучці та еластичні рукавички з отвором для великого пальця допомагають ущільнювати тепло; 2.
Внутрішня вітронепроникна спідниця на кнопці, знімний штормовий капюшон із регульованим шнурком, липучками, коміром-стійкою та повною застібкою-блискавкою, усі добре розроблені конструкції ефективно захищають від вітру; 3. Зносостійка м'яка оболонка має високу стійкість до вітру та тепло.
Практична зимова гірськолижна куртка з декількома кишенями: 2 кишені на блискавці для рук, 1 нагрудна кишеня на блискавці, 1 внутрішня велика сітчаста кишеня, 1 внутрішня безпечна кишеня, костюм для телефону, гаманця, паспорта та інших аксесуарів. Всередині є кріплення для навушників.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Материал:
Полиэстер
Утеплитель:
Флис
Сезон:
Принт:
Без принта

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?