Все категории
Добавить товар

Пуховик 100% р хл , л оригінал gymax

3800 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип одягу: Пуховики

Неймовірна ! Пух ! Чоловіча зимова пухова парка GYMAX-оригінал -в фірмовому пакеті -чорний колір
Зовнішня оболонка: 100% нейлон
Тепла та легка куртка-парка. Наповнена 90% качиним пухом і 10% пухом, наша куртка зі штучного хутра GYMAX пропонує вам теплий і комфортний захист взимку, не турбуючись про морозну погоду. Крім того, невелика вага пальто допомагає залишатися модним взимку.
Водонепроникний і вітростійкий. Зовнішня оболонка цієї зимової куртки-парки виготовлено з нейлону високої щільності, який захищає вас від холодного вітру та несподіваного дощу. Крім того, ребристі манжети на рукавах запобігають проникненню вітру і довше зберігають тепло.
Знімна хутряна облямівка та маска. Чоловіча хутряна куртка GYMAX оснащена знімною облямівкою зі штучного хутра та маскою, що ідеально підходить для холодної зими та дозволяє легко змінити свій образ. Крім того, знімна конструкція робить пальто більш зручним у чищенні та догляді.
Суцільна застібка-блискавка та кілька кишень. Наше хутряне пухове пальто використовує блискавку YKK із чудово плавним застібанням і відкритою, що гарантує вам приємні враження. Чотири великі кишені для рук (2 приховані похилі / 2 вертикальні) допомагають легко і безпечно брати речі з собою.
Розмір XL (EU) європейський
Заміри:
Ширина по плечах 53 см;
Ширина по грудях 66 см;
Довжина рукава 68 см;
Довжина по спині 86 см;
Ширина знизу 66 см. свернуть свернуть

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 42/XL/50
Продавец
svitanka
svitanka
Супер-продавец
Кропивницкий
85% выполненных заказов
Была

Похожие товары